«Βλέπει Γιαννιώτα ο Κρίστιανσεν»

Στο στόχαστρο του Τόμας Κρίστιανσεν φαίνεται να βρίσκεται ο Γιαννιώτας, σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα. Μετά την άριστη συνεργασία τους στον ΑΠΟΕΛ, όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα, ο Δανός κόουτς θεωρεί ως ιδανική λύση τον 24χρονο ποδοσφαιριστή για τη Λιντς, μιας και δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά από τον Ολυμπιακό.
 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του marca-sl.gr:
 
Σε προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του σε σύλλογο του εξωτερικού βάζει πλέον ο Γιάννης Γιαννιώτας, από την στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μπεσνίκ Χάσι για τον Ολυμπιακό της περιόδου 2017-18.
 
Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Marca – SL.gr, ο άλλοτε τεχνικός του στον ΑΠΟΕΛ και νυν κόουτς της Λιντς Τόμας Κρίστιανσεν, μπήκε στην μεταγραφική «πρίζα» από την στιγμή που πληροφορήθηκε πως ο 24χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι πιθανόν να μείνει ελεύθερος. 
 
Ο Δανός κόουτς έχει να λέει τα καλύτερα για τον Γιαννιώτα, δεδομένου πως οι δύο τους είχαν μια άριστη συνεργασία στον ΑΠΟΕΛ που συνοδεύτηκε από ευρωπαϊκές διακρίσεις.
 
Και μένει να φανεί συν τω χρόνω, αν θα περάσει στο μεταγραφικό…παρασύνθημα για το «αντάμωμα» με τον πρώην ποδοσφαιριστή του και την μετακόμιση του τελευταίου στην αγγλική Championsip.