Για 3 εκ. δεν ήρθε στον Ολυμπιακό και τώρα πωλείται με 40!

Γυρίζουμε το χρόνο πέντε χρόνια πίσω και συγκεκριμένα τη σεζόν 2012-2013. Ο Ολυμπιακός αναζητούσε παίκτες στη μεσαία γραμμή και ένα από τα ονόματα που πλησίασαν αρκετά στο λιμάνι, ήταν κι αυτό του Στιβέν Ενζονζί.
 
Ο 23χρονος, τότε, άσος αγωνιζόταν στην Μπλάκμπερν που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και έψαχνε τρόπο να αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστές, με τους "ερυθρόλευκους" να καταθέτουν πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
 
Ενώ όλα έδειχναν πως ο Ενζονζί θα ταξίδευε στην Ελλάδα για να κλείσει το deal, τελευταία στιγμή... μπήκε σφήνα η Στόουκ και ο παίκτης παρέμεινε στην Αγγλία, με τη μεταγραφή του να κοστίζει περίπου 3.000.000€.
 
Fast forward πέντε χρόνια αργότερα. Ο Ενζονζί αφού διέπρεψε με την Στόουκ, το 2015 πήρε μεταγραφή στην Σεβίλλη και πλέον προβάρει τα... ασπρόμαυρα της Γιουβέντους!
 
Όπως αναφέρουν σε Ιταλία και Αγγλία, η Γιούβε έχει σκοπό να πλησιάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, που πλησιάζει τα 40.000.000€! Μάλιστα φέρεται να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας για να τον πείσουν με μετακομίσει στην Ιταλία.
Το όνομα του Ενζονζί είχε ακουστεί πριν λίγες ημέρες και για την Μπαρτσελόνα.
 
Πηγή: www.contra.gr