Η απίστευτη «γυριστή» του νέου προπονητή του Λαΐφη!

Υπό τις οδηγίες του Ρικάρντο Σα Πίντο θα πορευτεί την ερχόμενη περίοδο η Σταντάρ Λιέγης και κατ’ επέκταση ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στους Βέλγους από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για δύο χρόνια.
Για να προκύψει ωστόσο αυτή η εξέλιξη, ο Πορτογάλος χρειάστηκε να κάνει μια απίστευτη «γυριστή», αφού πρόσφατα είχε υπογράψει ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο! Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεσημέρι αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της "Correio da Manha" μεγάλη συνέντευξη, στην οποία ανέλυε τους λόγους της παραμονής του στην ελληνική ομάδα και όλο το πλάνο του για τη νέα σεζόν!
«Ανανέωσα γιατί ένιωθα καλά, γιατί με ήθελαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος όμως… τρελάθηκε από τη χαρά του, όταν δέχτηκε την πρόταση της Σταντάρ, και σε συζήτηση με τη διοίκηση του Ατρομήτου εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν στάθηκαν εμπόδιο και λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τη Σταντάρ, η οποία πάντως θα καταβάλλει στους Περιστεριώτες αποζημίωση για τον Πορτογάλο προπονητή.