Με στόχο την πρωτιά στα πλέι οφ

Προτελευταία στροφή των πλέι οφ με την 5η αγωνιστική να διεξάγεται σήμερα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο.
 
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για πρωτιά στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει σαφέστατα όμως το πάνω χέρι και σκοπεύει να τελειώσει την υπόθεση της κατάκτησης της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.
 
Το νέο πρόβλημα που προέκυψε στον Δικέφαλο έχει να κάνει με τον Γλύκο, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Μη διαθέσιμος, λόγω ενοχλήσεων, είναι και ο Κάτσε, ενώ τιμωρημένοι παραμένουν οι Ουάρντα και Σάκχοφ. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν υπολογίζονται εκ νέου οι Πατίτο και Βάργκας, ενώ τιμωρημένος είναι ο Βράνιες.
 
Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν έχει ελπίδες για την πρωτιά, επιθυμεί να κλείσει με μία ικανοποιητική εμφάνιση τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν μπροστά στο κοινό του. Ο Μολέδο προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα και θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα των «πρασίνων», ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Λούκας Βιγιαφάνιες, αν και το πιθανότερο είναι ο Αργεντινός να κάτσει στον πάγκο. Εκτός πλάνων φυσικά είναι οι τιμωρημένοι Κουλιμπαλί και Μπεργκ. Αντίθετα, στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, ο οποίος σκοπεύει σε ακόμα μια μαχητική εμφάνιση, μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Γκιοατά.
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr