Αναζητούνται πέντε, στο νοσοκομείο τέσσερις

Tο "Πανθεσσαλικό Στάδιο" του Βόλου μετετράπη σε πεδίο μάχης το απόγευμα του Σαββάτου (4/5) πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Η επόμενη ημέρα βρίσκει τη θεσσαλική πόλη στον απόηχο των θλιβερών επεισοδίων και την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας να έχει προχωρήσει σε συνολικά 21 προσαγωγές και 4 συλλήψεις.
Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία πέντε δραστών, οι οποίοι και αναζητούνται. Στο νοσοκομείο του Βόλου διεκομίσθησαν συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων οι 12 είναι πολίτες και οι 3 αστυνομικοί.
Εκ των δώδεκα, τρεις παρέμειναν για νοσηλεία λόγω τραυματισμών από αιχμηρά αντικείμενα - ένας εξ' αυτών των τριών φέρει τραύματα στο θώρακα - κατά τη διάρκεια των συμπλοκών.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται τέσσερις οπαδοί. Οι τρεις στη χειρουργική κλινική, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο τέταρτος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ουδείς διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, όπως κανείς δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Κυριακή (7/5), ενδεχομένως αυτό να γίνει τη Δευτέρα (8/5).
 
Πηγή: www.sport24.gr