ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «Δολοφόνοι» με μαχαίρια στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού!

Οι εικόνες ωμής βίας που έκαναν το γύρο της Ελλάδας πριν από την έναρξη του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είναι αλήθεια ότι σοκάρουν.
Ακόμη πιο σοκαριστικές είναι όμως οι λεπτομέρειες των επεισοδίων, όπως αυτή που αποκαλύπτει η φωτογραφία – ντοκουμέντο του SDNA.


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι οπαδοί που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια δεν ήταν οπλισμένοι μόνο με καδρόνια και πέτρες που έβρισκαν στο χώρο του γηπέδου, αλλά και με φονικά όπλα, όπως μαχαίρια!
 
Δείτε στη φωτογραφία στον κόκκινο κύκλο το μαχαίρι που κρατάει οπαδός την ώρα που επιτίθεται σε μέλη της αντίπαλης εξέδρας.
Όσο σοκαριστική είναι η φωτογραφία, άλλο τόσο σοκαριστική είναι και η αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας να παρέχει ασφάλεια πλέον σε ένα δημόσιο χώρο, όπως είναι ένα γήπεδο, λαμβάνοντας στοιχειώδη προληπτικά μέτρα όπως ο σωματικός έλεγχος κατά τη διάρκεια εισόδου ενός οπαδού στην εξέδρα.
Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για σωματικό έλεγχο όταν ένας οπαδός μπορεί να κουβαλάει μαζί του ολόκληρο μαχαίρι;
Τραγικές εικόνες, από μια τραγική Ελλάδα! Κάπως έτσι εξηγείται και η επείγουσα μεταφορά τραυματιών στο νοσοκομείο με τις αρχές να κάνουν λόγο για τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο!
Πηγή: sdna.gr