Κάνει το μπαμ με το νέο προπονητή ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Στον Ρεμί Γκαρντ έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.  
 
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για γρήγορες κινήσεις αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν, εξελίξεις που ενδέχεται να «τρέξουν» μάλιστα και νωρίτερα, σε περίπτωση που την Τετάρτη ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στο Κύπελλο από την ΑΕΚ.
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλωστε, μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προανήγγειλε ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.
Αυτές δεν θα αφορούν μόνο την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και την έλευση του νέου προπονητή, που αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αυτός πιθανότατα θα είναι ο Ρεμί Γκαρντ, ο 51χρονος Γάλλος προπονητής που είχε φτάσει μία ανάσα από το να αναλάβει το τιμόνι των Πειραιωτών τον περασμένο Μάρτιο, μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο.
 
Ο Γκαρντ είχε σοβαρές αμφιβολίες να αναλάβει εκείνη τη χρονική περίοδο τον Ολυμπιακό και είχε τονίσει στους «ερυθρόλευκους» την πρόθεσή του να πάρει τα ηνία μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Έτσι στον Ολυμπιακό κατέφυγαν στην προσωρινή λύση του Τάκη Λεμονή, δουλεύοντας ταυτόχρονα την περίπτωση του
Γκαρντ ενόψει καλοκαιριού.
 
Η επιλογή του Γκαρντ γίνεται με τις ευλογίες του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Φρανσουά Μοντεστό. Ο τελευταίος γνωρίζει άριστα τον συμπατριώτη του και είναι εκείνος που έχει προτείνει την περίπτωσή του στη διοίκηση του συλλόγου.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στο να δώσουν τα ηνία στον 51χρονο Γάλλο προπονητή, κάνοντας έτσι για πρώτη φορά στροφή από το ισπανικό και το πορτογαλικό μοντέλο προπονητών, το οποίο ακολουθούσαν πιστά τα τελευταία χρόνια.
 
Η πρώτη δουλειά του Ρεμί Γκαρντ ήταν στη Λυών την τριετία 2011-2014, με την οποία κατέκτησε ένα κύπελλο Γαλλίας, ενώ το επόμενό του βήμα ήταν στην Άστον Βίλα, την οποία ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2015, μένοντας όμως μόλις για τέσσερις μήνες στον πάγκο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι το SDNA είχε αποκαλύψει και το όνομα του Τάκη Λεμονή όταν επελέγη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και το ραντεβού των δύο ανδρών στο οποίο κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.
 
Πηγή: sdna.gr