Μιλόγεβιτς: «Είδα τους παίκτες μου να κλαίνε»

Ούτε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλησε να μιλήσει για το πέναλτι με το οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Πανιώνιο. Απλά σημείωσε πως όλοι κάνουν λάθη, παίκτες, προπονητές, διαιτητές αλλά όχι και έτσι όπως σημείωσε. Μάλιστα υποστήριξε ότι είδε παίκτες του να κλαίνε μέσα στα αποδυτήρια και με την εν γένει στάση του έδειξε την δυσαρέσκεια του για το πέναλτι που υπέδειξε ο Γκράνας.
«Για το παιχνίδι θα πω λίγα πράγματα. Τον ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, δεν μας έχει κάνει έκπληξη, μπήκαμε πολύ μουδιασμένα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Από εκεί και πέρα το ισορροπήσαμε. Ξέραμε πού θα ήταν ο κίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιες ευκαιρίες εκτός από το δοκάρι, το οποίο αν θυμάμαι καλά ήταν στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε κατοχή της μπάλας, που ξέραμε ότι θα έχει. Τους κρατήσαμε όσο περνούσε ο χρόνος και δεν μπορούσε πλέον να μας απειλήσει ούτε με τις αλλαγές που έκανε. Φτάνουμε στο 74ο λεπτό, για το οποίο δεν λέω τίποτα. Από εκεί και πέρα τελείωσε το παιχνίδι. Έχουμε βάλει ότι ο στόχος μας είναι το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά».
Ο Πανιώνιος έχει διαβάσει άριστα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Μήπως έπρεπε να έχετε πάρει κάποιο ρίσκο νωρίτερα, δεδομένου ότι και ο Παναθηναϊκός θα έδινε χώρους για να ψάξει το γκολ;
«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο παιχνιδιού και αυτά τα ντέρμπι τα έχει πάρει copy paste και μπράβο τους και συγχαρητήρια. Παίξαμε και φτάσαμε στο 74’, είχαμε ένα τέταρτο ακόμα μήπως από εκεί και πέρα χτυπούσαμε, καθώς και ο Παναθηναϊκός θα ήταν κουρασμένος.
Εγώ έχω έρθει εδώ ένα χρόνο, ποτέ δεν έχω πει κάτι για τη διαιτησία. Για μένα όλα είναι ανθρώπινα λάθη, όλοι κάνουν, και εγώ. Όταν χάσαμε στην Τούμπα στο τελευταίο λεπτό, ξέρετε πως πονάει πάρα πολύ. Όποιος δεν έχει παίξει μπάλα, δεν το ξέρει. Δώσαμε συγχαρητήρια τότε, αλλά όχι και έτσι όπως σήμερα. Και να χάσεις και τρία, τέσσερα και πέντε λεπτά, δεν θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να κλαίνε και σήμερα είδα τους παίκτες μου να κλαίνε. Εμείς άξια, πανάξια είμαστε σε όλο το πρωτάθλημα εκεί που είμαστε, αλλά ο καθένας λέει τα δικά του. Εγώ ξέρετε τι λέω; Μην περιμένετε αυτός που δεν σας αγαπά να λέει καλά λόγια για σας».
Ο Πανιώνιος θέλει ένα πόντο για να εξασφαλίσει την θέση του στα play off, πιστεύετε θα τα καταφέρει; Υπάρχει πίεση; 
«Όσο ανεβαίνεις και πλησιάζεις προς το τέλος πάντα πίεση υπάρχει. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Βέβαια παίζει και ο αντίπαλος. Έχουμε ένα σοβαρό παιχνίδι την Κυριακή με τον Πλατανιά θα δούμε τι θα γίνει, θα το κυνηγήσουμε για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».