Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Toν Ατρόμητο υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 24η αγωνιστική της Super League, με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους γηπεδούχους.
 
Οι Πειραιώτες έρχονταν από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο), βλέποντας τη διαφορά τους να έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Πανιώνιο (με ένα ματς παραπάνω οι "κυανέρυρθροι"). Επομένως ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς, ενώ στο βάθος υπάρχει η ρεβάνς με την Μπεσίκτας στην Τουρκία για τους 16 του Europa League.
 
O Βασίλης Βούζας απέναντι στην τουρκική ομάδα μεσοβδόμαδα είχε επαναφέρει στην αγωνιστική δράση τον Καμπιάσο και απέναντι στον Ατρόμητο διατήρησε στα σχέδια του τον Αργεντίνο, ρίχνοντας στη μάχη και τους Ντομίνγκες (μετά από σχεδόν 3 μήνες), Μαρίν που συμπλήρωσαν την τριάδα των... παροπλισμένων επί Μπέντο.
 
Στον Ντομίνγκες μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός ανέθεσε έναν ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν του κλασικού προωθημένου, με τους Ανσαριφάρντ - Καρντόσο στον πάγκο. Φιγκέιρας και Μανθάτης είχαν μείνει εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες, ο Μποτία προφυλάχθηκε ενόψει Μπεσίκτας, ενώ Σεμπά, Καπίνο και Βιάνα εξακολουθούν να βρίσκονται σε φάση αποκατάστασης των τραυματισμών τους.
 
Πηγή: www.sport24.gr