Όλα μηδέν στην Λεωφόρο

Σε  ένα ντέρμπι που σίγουρα δεν διεκδικεί "δάφνες ποιότητας" και ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα ξεχαστεί είναι οι εμφανίσεις του Βασίλη Μπάρκα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι στην Λεωφόρο με το 0-0 να αφήνει πίσω βαθμολογικά και τους δυο.
 
Το ενενηντάλεπτο αναλώθηκε σε ένα ματς λαθών και από τις δυο ομάδες και ελάχιστες ευκαιρίες στις οποίες όμως πρωταγωνιστής ήταν ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ο οποίος έκανε τρεις καταπληκτικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία της "ένωσης".
 
Χαμένες είναι και οι δυο ομάδες. Ο μεν Παναθηναϊκός γιατί έπαιζε στην έδρα του και έφερε ισοπαλία σε ένα ματς όπου ήθελε τη νίκη για να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο ενώ τώρα τους κυνηγάει και πάλι.
Η δε ΑΕΚ γιατί ποτέ ξανά δεν θα βρει το τριφύλλι σε αυτή την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολόγιζε σε οκτώ παίκτες του. Κάτι που σαφώς πριν την έναρξη του ματς έδινε ένα μίνι προβάδισμα στην ΑΕΚ που επίσης είχε προβλήματα με την απουσία των δυο στόπερ της αλλά σε κανένα σημείο οι απουσίες των πράσινων που έδεναν τα χέρια του Ουζουνίδη δεν συγκρίνονται με αυτές των φιλοξενούμενων. Για αυτό και η ΑΕΚ ήθελε πάση θυσία το τρίποντο.
ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑ
Στην διάρκεια της αναμέτρησης έγιναν πάρα πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες και είχαμε ελάχιστες καλές στιγμές. Η μεν ΑΕΚ απείλησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όχι από οργανωμένες επιθέσεις, αλλά μόνο από εκτελέσεις στημένων και κάποια λάθη κυρίως στο ξεκίνημα του ματς από τον άπειρο Ευαγγέλου.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός απείλησε μια φορά στο πρώτο μέρος και δυο στο δεύτερο, σε κλασικές ευκαιρίες όμως, αλλά εκεί μίλησε το δεξί χέρι και το δεξί πόδι του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος ήταν καθοριστικός για να μείνει το μηδέν στην άμυνα της ΑΕΚ.
 
Γήπεδο:  "Απόστολος Νικολαίδης"
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δ. Τάτσης (Ηπείρου), Γ. Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)
4ος: Α. Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (72' Μπουμάλ), Λέτο, Μπεργκ.
ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (75' Γιόχανσον), Χριστοδουλόπουλος (68' Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Πατίτο, Πέκχαρτ (68' Αλμέιδα).
Γκολ:
Κίτρινες: 56' Βιγιαφάνιες, 76' Λέτο, 90' Βιγιαφάνιες/55' Κολοβέτσιος, 79' Μπάρκας, 84' Μάνταλος, 90' Σιμόες
 
Πηγή: www.sport24.gr