Παρασκευή, 20 Απριλίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button
trans gif

«Τα πετροδόλαρα του Ιβάν και η επιστροφή στην Ελλάδα»

  09/01/2017 12:29
«Τα πετροδόλαρα του Ιβάν και η επιστροφή στην Ελλάδα»

«Τα πετροδόλαρα του Ιβάν και η επιστροφή στην Ελλάδα»

  09/01/2017 12:29
Δημοσίευμα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ανάρτησε η ελλαδική ιστοσελίδα marca-sl.gr κάνει λόγο για τη "βασιλική" ζωή του Σεβοέλληνα τεχνικού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους ελληνικούς πάγκους, εφόσον δεν αναζητήσει συμβόλαιο ισόποσο με αυτό που εισέπραττε στην Αλ Νασρ.
 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα απ΄ τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Νασρ τον περασμένο Οκτώβριο.
 
Σε κάθε περίπτωση πάντως και απ΄την στιγμή που έχει σκοπό να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς πάγκους, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει το 1,5 εκατ. δολάρια που λάμβανε σε ετήσια βάση από τους «κελεμπίες».
 
Παρεμπιπτόντως, ο Σερβοέλληνας τεχνικός…κολύμπησε στα πετροδόλαρα για τρία χρόνια (2013-16) στο εξωτικό Ντουμπάι μαζί με το επιτελείο του (Χρήστος Κόντης, Πρέντραγκ Ερακ, Γιώργος Παρασκευάς) ή αλλιώς την κουστωδία του.
 
Εκτός από τα χλιδάτα συμβόλαια, οι Αραβες προσφέρουν σε παίκτες και προπονητές όλες τα κομφόρ και τις ανέσεις.
 
Μέχρι και την επιλογή ενός εκ των 16 συνολικά διαθέσιμων κολεγίων(!) για τα μαθήματα των παιδιών τους! Κι αυτά τα μεγαλεία ο κόουτς δεν μπορεί να τα βρει στον ευρωπαϊκό χάρτη.
 
Ο άλλοτε τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, του Ηρακλή, της Παναχαϊκής και της Νίκης Βόλου είχε « παρελάσει» στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι εκεί. Όχι
πάντως πως είναι αρνητικός για την μελλοντική επιστροφή του στην Ελλάδα.
 
 
 
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας