Ζήτησε κι άλλα εισιτήρια για Κύπρο ο Ολυμπιακός (διάψευση)

Μπορεί ο Ολυμπιακός, όπως και ο ΑΠΟΕΛ, να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των "32" του Europa League, ωστόσο η "μάχη" της πρωτιάς παραμένει ορθάνοικτή και θα κριθεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ.
 
Σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, λοιπόν, οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας από την Ελλάδα και την Κύπρο αναμένεται να δώσει εντυπωσιακό παρών.  
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας, contra.gr: "Ενδεικτικό της ζήτησης που υπάρχει είναι το γεγονός ότι τα 1.100 εισιτήρια που είχαν ζητήσει αρχικά οι αρμόδιοι του συλλόγου εξαντλήθηκαν και οι αρμόδιοι της ΠΑΕ ζήτησαν άλλα 300, τα οποία και τους διέθεσε ο ΑΠΟΕΛ.
 
Στο πλευρό των "ερυθρολεύκων", λοιπόν, αναμένεται να βρεθούν μίνιμουμ 1.400 φίλοι τους, οι οποίοι θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Νότια Πτέρυγα του "ΓΣΠ" χωρητικότητας περίπου τεσσάρων χιλιάδων θεατών θα παραμείνει κλειστή, λόγω της επεισοδιακής συμπεριφοράς οπαδών της κυπριακής ομάδας στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον αγώνα του "Καραϊσκάκη".
 
 
Πάντως, από πλευράς ΑΠΟΕΛ κάτι τέτοιο διαψεύδεται: