«Εξαφανίστηκαν τα κόκαλά μου!»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ

Δύο παιχνίδια μέσα στο ίδιο ενενηντάλεπτο είδαν οι πλείστοι παίκτες της Ρόσενμποργκ που κλήθηκαν να σχολιάσουν τη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στο «Λέρκενταλ». Οι Νορβηγοί εξήραν την απόδοση της ομάδας τους για 60 λεπτά και μέμφθηκαν εαυτούς για το τραγικό τελευταίο ημίωρο.
«Η απόδοσή μου ήταν ίδια με αυτήν της ομάδας. Καλή για μία ώρα, αλλά μετά κουραστήκαμε κάπως και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε το σχηματισμό του αντιπάλου. Κάποιοι πίεζαν ψηλά, κάποιοι χαμηλά, δεν βρήκαμε χώρους. Το τελευταίο ημίωρό μας δεν ήταν καλό», υποστήριξε ο Γιόργκεν Σκέλβικ.
«Αν καταφέρουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο στο Λέρκενταλ, δηλαδή φανταστικά, διότι εξουδετερώσαμε πλήρως τον αντίπαλό μας, θα είναι δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ να μας νικήσει στον επαναληπτικό. Όπως πηγαίνει το πράμα, σκοράρουμε κάθε παιχνίδι και νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να το πράξουμε και στον επόμενο αγώνα στην Κύπρο», έδωσε το σύνθημα εν όψει ΓΣΠ ο Δανός σκόρερ της Ρόσενμποργκ, Κρίστιαν Γκίτκγερ.
«Ήταν αχρείαστο το αντίπαλο γκολ, μας φέρνει σε μειονεκτική θέση. Ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία του και η αντίδρασή μας ήταν ανύπαρκτη, δεν κάναμε τίποτε μετά το 2-1. Μπλοκάραμε σε κάθε φάση», επέκρινε ο Παλ Αντρέ Χέλαντ.
«Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το γκολ που ήθελε. Πολύ γρήγορα θα μπορούσε να γίνει και 2-2, διότι είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο τέλος. Είχαμε καλό έλεγχο, αλλά μετά δεν είχαμε συνοχή ως ομάδα», εκτίμησε ο Γιόνας Σβένσον, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για θέατρο στο 60’, όταν όλο το «Λέρκενταλ» ζήτησε πέναλτι, αλλά εκείνος όχι:
«Είναι η πιο σωστή κίτρινη που έχω δεχθεί. Ο διαιτητής εκτίμησε σωστά την κατάσταση. Ήταν θέατρο, αλλά όχι εσκεμμένο. Δεν έχω μέλλον στην υποκριτική. Τα κόκαλά μου απλά εξαφανίστηκαν από τα πόδια μου, αλλά δεν το είχα σκεφτεί. Δεν νομίζω ότι πήγα να ξεγελάσω τον διαιτητή. Απλώς συνέβη. Δείτε πώς αντέδρασα. Δεν διαμαρτυρήθηκα, δεν ζήτησα πέναλτι. Ήταν όμως σωστή η κίτρινη κι ας μην ήταν εσκεμμένο το θέατρο».