Ο μικρός Γερολέμου που ντεμπούταρε στα 16 του

To όνομα Γιάννης Γερολέμου δεν ακούστηκε χθες για πρώτη φορά στα στέκια της ΑΕΛ. Αν και μόλις 16 ετών (27/01/2000) όσοι έχουν παρακολουθήσει το νεαρό μιλούν για ένα μεγάλο ταλέντο που θα διαπρέψει.
 
Στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο Πάμπος Χριστοδούλου του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για ένα μισάωρο, με τον Γερολέμου να γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν.
 

 

 

 

Ο Κύπριος τεχνικός δείχνει να πιστεύει ότι ο μικρός έχει ποδοσφαιρικό μέλλον, μιας και από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα της Λεμεσού δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπισή του.
 
 
Ο Γιάννης Γερολέμου είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ποδοσφαιρικό κοινό το καλοκαίρι του 2011, όταν στο Fan Day της χρονιάς εκείνης, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους τον ανέβασε στη σκηνή. Τότε, όλοι περίμενα ότι θα υπήρχε μία τελευταία πινελιά στο ρόστερ της σεζόν του πρωταθλήματος (2011-12), με τον Σοφοκλέους να παρουσιάζει την… έκπληξή του.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος ποδοσφαιριστές στο παρελθόν πέρασε από δοκιμαστικά σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Βίλεμ, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Έβερτον, Λίβερπουλ και Τότεναμ.