Τα ελλαδικά ΜΜΕ για την επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού Π.

Αναμεταδίδεται σε όλα τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης η είδηση των επεισοδίων στο σύνδεσμο φιλώθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία. Γύρω στις  8:30μμ της Κυριακής (13/3), περίπου 30 οπαδοί που έφεραν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ, φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα μετέβησαν στο οίκημα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Στρόβολο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και να έρχονται στα χέρια με άτομα που βρίσκονταν εντός του οικήματος και παρακολουθούσαν το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
 
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία μετά από καταγγελία του υπεύθυνου του υποστατικού μετέβησαν στη σκηνή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για διερεύνηση των επεισοδίων ενώ πέραν των υλικών ζημιών δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
 
Στη θέα των αστυνομικών οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα μέλη της δύναμης φόρεσαν χειροπέδες σε δυο νεαρούς ηλικίας 22 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, μεταφοράς επιθετικού όπλου χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση ή εύλογη δικαιολογία, συμμετοχής σε οχλαγωγία, παράνομης συνάθροισης, παράνομης εισόδου και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
 
Διαβάστε τι μεταδίδουν τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης
 
Sport-fm.gr
Επίθεση οπαδών του ΑΠΟΕΛ σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Σοβαρά επεισόδια έγιναν χθες βράδυ στη Λευκωσία, όταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού και υπήρξαν συμπλοκές. Δύο προσαγωγές από την αστυνομία. 
Μπορεί στο ντέρμπι «αιωνίων» να μην υπήρξαν επεισόδια, αλλά τέτοια έγιναν… στην Κύπρο. Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία προκαλώντας υλικές ζημιές με ρόπαλα και πέτρες. Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και επικράτησε χάος μέχρι να παρέμβει η αστυνομία, που προχώρησε στην προσαγωγή δύο νεαρών, 19 και 22 ετών. Στο χώρο προκλήθηκαν ισχυρές υλικές ζημιές, αλλά δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες. Οι αρχές έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό κι άλλων εμπλεκόμενων στα επεισόδια.

sdna.gr
Φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο οίκημα του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες στις 8:30μμ χθες βράδυ, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα μετέβησαν στο οίκημα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Στρόβολο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και να παίζουν ξύλο στην κυριολεξία με άτομα που βρίσκονταν εντός του οικήματος. 
 
sport24.gr
Επεισόδια σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Οπαδοί επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Κύπρο προκαλώντας υλικές ζημιές. Συνελήφθησαν δυο άτομα. Συνελήφθηκαν χθες βράδυ (13/3) επ’ αυτοφώρω και τέθηκαν υπό κράτηση 22χρονος και 19χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι πιο πάνω συνελήφθηκαν εντός του κτιρίου Σωματείου στη Λευκωσία, μετά από καταγγελία του υπεύθυνου του υποστατικού ότι γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, είχαν μεταβεί πλησίον του Σωματείου περίπου 30 πρόσωπα φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ και έριχναν πέτρες. Με την άφιξη μελών της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι τα εν λόγω πρόσωπα φορούσαν κράνη και κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, ενώ αρκετοί από αυτούς έφεραν διακριτικά της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και στη θέα των Αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή. Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση.
 
protothema.gr
Επίθεση οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία
Επίθεση από οπαδούς της κυπριακής ομάδας ΑΠΟΕΛ δέχθηκαν χθες τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο περίπου 30 άτομα που έφεραν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ και φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα εναντίον του συνδέσμου των φιλάθλων του Ολυμπιακού  Πειραιώς την ώρα που στο οίκημα βρισκόντουσαν φίλοι της πειραϊκής ομάδας και παρακολουθούσαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί πολλοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βρίσκονταν έξω από το οίκημα του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού ενώ 10 είχαν μπει μέσα και κατέστρεφαν ότι έβρισκαν. Οι περισσότεροι μόλις έφτασε η αστυνομία άρχισαν να τρέχουν και απομακρύνθηκαν ενώ μέσα στο κτήριο συνελήφθησαν δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ 19 και 22 ετών που ανακρίνονται για συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, μεταφορά επιθετικών όπλων χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση και χωρίς εύλογη αιτία, συμμετοχή σε οχλαγωγία, παράνομη συνάθροιση, παράνομη είσοδο σε ξένη περιουσία και κακόβουλη ζημιά.