Επίσημα στη Β' κατηγορία ο Ολυμπιακός!

Μετά την ήττα από την Αλκή με 3-0 στο Μακάρειο Στάδιο, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά και επίσημα τα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, καθώς οι μαθηματικές ελπίδες για παραμονή εξανεμίστηκαν, με τη διαφορά από την προτελευταία θέση πλέον να είναι μη αναστρέψιμη.
 
Οι «μαυροπράσινοι», παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω μεταγραφών και οικονομικής κατάστασης την τρέχουσα σεζόν, κατάφεραν να μαζέψουν με το σπαθί τους 23 βαθμούς και τρεις στροφές πριν από την ολοκλήρωση της Β’ φάσης να οδηγούνται και μαθηματικά στη B’ κατηγορία.
 
Για την ιστορία, η Αλκή που ήταν εμφανώς ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης στο Μακάρειο, κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Λευκωσίας με τα τέρματα των Χαραλάμπους (16’) και Μαλφλουρί (44’, 93').
 
Διαδικαστικού χαρακτήρα τα εναπομείναντα παιχνίδια για τις ομάδες του Β’ γκρουπ, καθώς η υπόθεση διαβάθμιση έχει ξεκαθαρίσει, με τον Ολυμπιακό να υποβιβάζεται με τον Εθνικό Άχνας και Άρη Λεμεσού.  
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων στο Μακάρειο:

Ολυμπιακός: Χίντι, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Παχίπης (Τριμπό 46'), Σαμάρας (74’Σεραφείμ), Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου, Πολίτσι (Κάστρο 46')

Αλκή: Στρατηλάτης, Χαραλάμπους (Μανώλη 68'), Θεοχάρους, Ντουβεντρού, Χαρής, Τιγκρουτζιά (79' Ψύχας), Λοϊζίδης, Πιεράτσι, Μαλφλουρί, Φαμπρίτσιο (85' Ανδρέου), Γκλομπάρ