Η πρόβλεψη του Χαραλαμπίδη για το ντέρμπι τίτλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα

Τις εκτιμήσεις του για το ντέρμπι τίτλου της Κυριακής (29/4) μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα έδωσε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM o παλαίμαχος άσος τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ ξέρει καλά να κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά από την άλλη ο Απόλλωνας έχει τη δίψα, την ποιότητα και την πλειάδα ποδοσφαιριστών ώστε να πετύχει το σκοπό του και να αγκαλιάσει τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Διαβάστε επίσης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χαραλαμπίδη

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αφού έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές. Πάντοτε σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται ο πρωταθλητής. Δεν θα ήθελα να βγει το μήνυμα ότι θα κρίνει τον τίτλο αφού μαθηματικά δεν θα κρίνει τίποτα. Δίκαια έφτασαν σε αυτό το σημείο οι δύο ομάδες και αυτό που όλοι θέλουμε είναι να διεξαχθεί ένας σημαντικός αγώνας και να το απολαύσει ο κόσμος μακριά από κρούσματα βίας. Θέλουμε να έχουμε ένα αγώνα που θα απολαύσουν όλοι. Αναμένουμε και οι δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Ο Απόλλωνας ξέρει πως ίσως με την ισοπαλία θα βολεύεται. Δεν θεωρώ ότι θα πάει με την ισοπαλία ο προπονητής του. Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει μια μεγάλη δυναμική, αφού ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός με δίκαιο τρόπο να κερδίσει. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι ο αγώνας αυτός να κρίνει αρνητικά και να περάσουν λανθασμένα μηνύματα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ είναι στο κόλπο του τίτλου, χωρίς να έχει φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης…  

«Δεν θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει ψηλής ποιότητα ποδοσφαιριστές. Ξέρει τον πρωταθλητισμό και ξέρει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και για αυτό θεωρώ ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα. Ο Απόλλωνας έχει σταθερότητα και βάθος και ο φίλος μου ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Ακόμα και στις αλλαγές, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Και ο Απόλλωνας έχει πολλά κίνητρα και στόχους. Θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».