Η απάντηση Απόλλωνα για ξένους διαιτητές στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε αν τέθηκε θέμα για ορισμό ξένων διαιτητών στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (29/04) με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

«Όχι δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Υπάρχουν αξιόλογοι Κύπριοι διαιτητές. Ο διαιτητής θα πρέπει να ξέρει ότι απαγορεύεται το λάθος» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού.
 
Διαβάστε επίσης

Οι υπόλοιπες θέσεις του Φανούρη Κωνσταντίνου:
 
Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή Ανόρθωση που μας έβαλε δύσκολα. Ευτυχώς τα καταφέραμε με τον Μαγκλίτσα».

Για το ρεκόρ καριέρας του Μάγκλιτσα στο σκοράρισμα: «Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Κύπρο, κάνει καλές χρονιές με τον Απόλλωνα και του ευχόμαστε  καλή συνέχεια». 
 
Για το πλουραλισμό στο σκοράρισμα: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το ποιοι σκοράρουν αλλά το πώς θα παίρνουμε νίκες. Από την στιγμή που έρχονται από διάφορους ποδοσφαιριστές τα γκολ είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το ντέρμπι τίτλου με το ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και δεν παρασυρόμαστε από το συναίσθημα. Έχουμε στην διάθεση μας και το μεγάλο μας αστέρι τον Άλεφ. Αισθανόμαστε οικεία στο ΓΣΠ παίζουμε εκεί όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ξέρουμε το γήπεδο. Πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή».
 
Για την προτροπή από το ΑΠΟΕΛ για να γίνει κοινό αίτημα προκειμένου να μην ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης: «Δεν δεχόμαστε προτροπές από κανέναν. Έχουμε βούληση και ένα ισχυρό συμβούλιο. Μπαλάκι του οποιοδήποτε δεν θα γίνουμε. Υπάρχουν κανονισμοί που δεν μπορούν να παραποιηθούν και όταν αποφασίσουμε για κάτι θα ενημερώσουμε. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφο: «Εμείς θα πάμε σοβαροί και στην Πάφο για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε στην Λεμεσό για να βρεθούμε στον τελικό».

Για τη δήλωση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ ότι όλα είναι στα πόδια τους: «Σωστά το είπε ο κύριος Μπαλταζάρ, όποιος κάνει το απόλυτο παίρνει το πρωτάθλημα είναι στο 50-50».

Αν είναι σημαντικό το προβάδισμα των δύο βαθμών: «Δεν λέει κάτι, είναι ένας σημαντικός αγώνες ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες, τριπλής παραλλαγής στο 50-50 αλλά θα πάμε για τη νίκη, δεν είμαστε ο Απόλλωνας του 2000 αλλά ο Απόλλωνας της τελευταίας 6ετίας».