Τι είπε ο Ρόμο για το 1 εκατ. που ζητά ο ΑΠΟΕΛ

Ανοικτό παραμένει το μέλλον του Ράφαελ Ρόμο, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2020 και άμεσα δόθηκε δανεικός για μία χρονιά στην Μπιρσότ.
 
Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας έκανε πολύ καλή χρονιά με την βελγική ομάδα και συχνά-πυκνά σε δηλώσεις του εκφράζει την επιθυμία του για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
 
Ο ΑΠΟΕΛ προνόησε να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού και έτσι η Μπίρσοτ, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα θέλει να πάρει τον ποδοσφαιριστή, τότε θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό του ύψους του 1 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ.
 
Μιλώντας στην gva.be ο Ρόμο τοποθετήθηκε για την επιθυμία του, μετά από σχετική επισήμανση ότι το ύψος της ρήτρας είναι μεγάλο: «Ξέρω ότι η Μπίρσοτ δεν μπορεί να πληρώσει, αλλά θα ήθελα να μείνω».
 
«Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε ρήτρα 1 εκατ. ευρώ γι ατην παραχώρησή μου. Αν άλλο κλαμπ δώσει αυτό το πόσο, βασικό είμαι ελεύθερος για να φύγω, αλλά το ποσό είναι μεγάλο για την Μπίρσοτ. Τα δύο κλαμπ πρέπει να βρουν τη λύση. Θα πάνε καιρό οι διαπραγματεύσεις, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ρίξει αυτή την τιμή. Πόσα; Ξέρω ότι η Μπίρσοτ δεν θα πληρώσει ποσό περισσότερο από τα μισά αυτής της τιμής» επεσήμανε ο Ρόμο.
 
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ελπίζω ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Έχω πληροφορηθεί ότι μερικά κλαμπ από το Βέλγιο αποτάθηκαν στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μου έχουν πει ποιες ομάδες είναι. Για την ώρα δεν το σκέφτομαι αυτό, θέλω να μείνω στην Μπίρσοτ»