«Έχουμε πολύ πιο δυνατή ομάδα απ' όσο πιστεύει ο κόσμος»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής μας ομάδας μετά τη λευκή ισοπαλία εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ραν Μπεν Σιμόν σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Έχουμε πολύ πιο δυνατή ομάδα από όσο πιστεύει ο κόσμος. Και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί στο μέλλον. Προσπαθούμε μέσα από τους αγώνες να φτιάξουμε ένα πνεύμα νικητή. Πρέπει να σκοράρουμε, θα έρθει το γκολ. Το σημερινό παιχνίδι προσφερόταν για να δώσουμε την ευκαιρία και σε νέους ποδοσφαιριστές και ήταν μια πολύ καλή έκπληξη για εμάς"

Για τους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές:

"Είμαι ικανοποιημένος από τους νέους ποδοσφαιριστές, είναι ωραίο αυτό το μείγμα που γίνεται με τους παλιούς και τους νέους παίκτες. Οι παλιοί υποδέχτηκαν τους νέους πολύ καλά στα αποδυτήρια".

Για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου τον Σεπτέμβρη:

"Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε, αυτή είναι η προσπάθεια μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να πιστέψουμε περισσότερο στην ομάδα μας για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε".