ΑΠΟΕΛ: Τρίτος Πορτογάλος ο Μπαλταζάρ –Εφιαλτικές αναμνήσεις

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ από το απόγευμα της Πέμπτης (23/3).
 
Ο Πορτογάλος προπονητής διαδέχεται τον Γιώργο Δώνη στον «ηλεκτρικό» πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» και αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην ανατροπή των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί και να κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος του πρωταθλήματος.
 
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και έπιασε άμεσα δουλειά στον «Αρχάγγελο». Εγινε ο τρίτος Πορτογάλος προπονητής που θα καθίσει στην άκρη του «γαλαζοκίτρινου» πάγκου. Οι προηγούμενες δύο απόπειρες του ΑΠΟΕΛ να πορευτεί με τεχνικό από τη χώρα της Ιβηρικής ήταν, πάντως, εφιαλτικές.
 
Η αρχή έγινε με τον Μάριο Σέρτζιο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ το Μάη του 2013 και αποχώρησε τον Οκτώβρη, έχοντας στην «πλάτη» του τον αποκλεισμό από τη Μάριμπορ στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ συνολικά μέτρησε μόλις τρεις νίκες σε ένδεκα παιχνίδια.
 
Ο Ντομίγκος Πασιένσια προσλήφθηκε τον Μάιο του 2015 και απολύθηκε κακήν-κακώς τρεις μήνες αργότερα αφού δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλεισμός από την Αστάνα).
 
H ανακοίνωση πρόσληψης του Μπαλταζάρ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Bruno Miguel Nunes Baltazar.

O κ. Baltazar θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς. Τους Eddie Walter Alves Cardoso και Guilherme Emanuel Silva Ramos. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, ο Μιχάλης Μορφής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Baltazar στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε με τη βοήθεια των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδας να πετύχει τους κοινούς μας στόχους.

Ο κ. Baltazar αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στον Αρχάγγελο.