«Τελικές επαφές με παίκτες που έχει υποδείξει ο Λέβι»

Τις προτεραιότητες της Ανόρθωσης στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος οριοθέτησε ο Κυριάκος Γιάγκου. Φιλοξενούμενος στον SUPER SPORT FM 104.0 ο αναπληρωτής πρόεδρος της «Κυρίας» σχολίασε…
…αν μετά και τη νίκη στο «Τσίρειο» η ομάδα κρατά και με τα δύο χέρια το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Όχι. Για να κρατούμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να έρθει μαθηματικά».
 
…τη νίκη στο Τσίρειο και αν η Ανόρθωση κοιτάζει και πιο ψηλά: «Είναι σημαντική η νίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς αλλά το είπαμε ξανά ότι σε αυτό το στάδιο κάθε νίκη μετρά διπλά βαθμολογικά όπως το ίδιο και κάθε απώλεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο αντίπαλος μένει πίσω. Υπάρχει μια διακοπή τώρα και είναι αλλιώς να μπαίνεις σε αυτήν με καλή ψυχολογία και καλή διάθεση. Σε κάθε περίπτωση τίποτα ακόμα δεν έχει επιτευχθεί. Δεν βλέπουμε πιο ψηλά, υπάρχει μια διάφορά από δύο εξαιρετικές ομάδες. Αν μαθηματικά-βαθμολογικά μας επιτρέπεται να το κάνουμε αυτό, τότε δικαιούνται και οι ομάδες που είναι πίσω μας να εποφθαλμιούν για την θέση μας.
Είπαμε ότι ο μίνι μαραθώνιος δοκιμάζει εκτός από τις φυσικές αντοχές και τις ψυχικές. Αυτό που είπε ο προπονητής ότι κάποια παιχνίδια δεν τα κερδίζεις επειδή είσαι καλύτερος αλλά επειδή είσαι μια προσωπικότητα τέτοια που σου το επιτρέπει. Βοήθησε η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Θα αξιοποιήσουμε τις 15 μέρες για ανασύνταξη και ξεκούραση»
 
…τις επαφές με τον Λέβι στο διάστημα της διακοπής: «Θα μας επιτρέψει να κάνουμε τις τελικές επαφές με τον Λέβι και με κάποιους παίκτες που μας έχει υποδείξει. Μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα κλείσουν τα πλείστα ζητήματα».
 
…το τι έχει απομείνει για να κλείσει το θέμα: «Νιώθουμε ότι στην συνάντηση που θα γίνει δεν θα υπάρξουν δυσκολίες με τον προπονητή».
 
…τις επαφές με Χάρους: «Δεν μιλήσαμε επί τούτου με την έννοια του έλα κάτσε να μιλήσουμε, αυτό που του είπαμε είναι ότι είμαστε ικανοποιημένοι και είναι και αυτός ικανοποιημένος».
 
…τα δεδομένα με τον Ντούρις: «Για τον Ντούρις υπάρχουν δύο παράμετροι. Το ένα είναι το οικονομικό και το ψηλό συμβόλαιο και το άλλο έχει να κάνει αν θα πετύχει τον στόχο της ανόδου στην α΄ κατηγορία Ρωσίας η Όρενμπουργκ. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς».
 
…την περίπτωση Ράγιος: «Με τον Ράγιος ισχύει ό,τι και με τον Χάρους. Κάναμε αυτού του τύπου την κουβέντα».
 
…την υπόθεση Ντουγκλάο: «Είναι διαφορετική περίπτωση γιατί υπάρχει συμφωνία ήδη και αν θέλει η Ανόρθωση ενεργοποιεί την συμφωνία με τροποποίηση των όρων του συμβολαίου».
 
…τη στήριξη της Ανόρθωσης στον Γιώργο Κούμα για την προεδρία της ΚΟΠ: «Θα θέλαμε να υπάρχει μια ομαλή διαδοχή και μιας συνέχιση του έργου που επιτελέστηκε επί ημερών Κωστάκη Κουτσουκούμνη και θεωρούμε ότι αυτή την ομαλή διαδοχή την εξασφαλίζει ο κ. Γιώργο Κούμας που ήταν ο στενότερο του συνεργάτης για αρκετά χρόνια, κατέχει θέσεις-κλειδιά στην ΟΥΕΦΑ και ενδεχομένως οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα να αποτελούσε πισωγύρισμα».