Οι κλίκες, οι Μαργκάσα-Ντάρμπισαϊρ και ο διασυρμός της Ομόνοιας

Η Ομόνοια διασύρεται ανεπανόρθωτα εντός και εκτός γηπέδων. Πέρσι τέτοιο καιρό η επίσημη Ομόνοια δια στόματος Ανδρέα Δημητρίου είχε δηλώσει ότι θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσαν να πατούσαν ένα κουμπί fast forward για να τελειώσει η χρονιά.
 
Φέτος τα δεδομένα είναι χειρότερα και μέρα με τη μέρα αμαυρώνεται η ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα σωματεία της Κύπρου. Η αγωνιστική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, με τους «πράσινους» να μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και έξι στα τελευταία εφτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Διοικητικά επικρατεί αβεβαιότητα, ενώ το περιστατικό με τους Πορτογάλους (Μαργκάσα, Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες) έριξε «μπαρούτι» στο «Ηλίας Πούλλος» με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου.
 
Οι καθημερινές αναρτήσεις ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πυροδοτούν περισσότερο το κλίμα και είναι φανερό ότι στο Γέρι δημιουργήθηκαν κλίκες μεταξύ των παικτών, ενώ άλλοι (Κανού, Καντέ) τάχθηκαν δημόσια ενάντια στον Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος κάθε φορά που καλείται να μιλήσει στα Μέσα Ενημέρωσης ρίχνει λάδι στη φωτιά.
 
 
Ο καβγάς Καντέ-Ντάρμπισαϊρ στην προπόνηση της Παρασκευής (16/3) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε ξεκάθαρο το γεγονός ότι στο «Ηλίας Πούλλος» αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν λένε καν καλημέρα.
 
Οι πληροφορίες λένε ότι το επεισόδιο Καντέ-Ντάρμπισαϊρ ξεκίνησε με αφορμή την κόντρα Μαργκάσα-Ντάρμπισαϊρ, όταν ο πολιτογραφημένος Κύπριος εξέφρασε παράπονο στον Άγγλο επιθετικό για το γεγονός πως δεν του μιλάει από τη μέρα που τέθηκε εκτός πλάνων της ομάδας.  
 
Μεγάλη μερίδα παικτών της Ομόνοιας τα έχει με τον Πέτεφ γιατί δεν τιμώρησε και τον Ντάρμπισαϊρ καθώς υπέπεσε στο ίδιο παράπτωμα με τον Καντέ, αφού οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια όταν ο Αφρικανός μπακ παρενέβη στην κουβέντα του Άγγλου με τον Μαργκάσα.
 
 
Ουδείς μπορεί ν’ ανατρέψει το κλίμα στην Ομόνοια αυτή την στιγμή με το «τριφύλλι» να μοιάζει ακυβέρνητο καράβι. Οι δημόσιες τοποθετήσεις παικτών διασύρουν τ’ όνομα της Ομόνοιας και επιβάλλεται η διοίκηση, έστω και αν τελεί υπό αποχώρηση, να επέμβει και να βάλει τάξη στο προπονητικό κέντρο.
 
Από τη στιγμή που η αρχική επιθυμία του Πέτεφ (σωστή ή λάθος) για αποχώρηση των τριών Πορτογάλων δεν έγινε αποδεκτή ο Βούλγαρος δεν μπορεί να κρατήσει ισορροπίες στα αποδυτήρια και όσο περνά ο καιρός ο διασυρμός της Ομόνοιας εκτός γηπέδων είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αγωνιστικό.