Πέτεφ: «Δεν θα συνεχίσει, αλλά πρέπει να είσαι τρελός…»

Κάκιστο χαρακτήρισε το πρώτο 25’ του αγώνα με την ΑΕΚ ο Ιβάιλο Πέτεφ. Ο τεχνικός της Ομόνοιας είπε ότι τα λάθη των παικτών του στα δύο πρώτα γκολ (και ειδικά στο δεύτερο ήταν παιδικά), ενώ τόνισε ότι παρά την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες του έγιναν πολλές λάθος μεταβιβάσεις και ατομικά λάθη.
 
Aναλυτικά οι δηλώσεις Πέτεφ
«Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη της. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, είχαμε λάθος τοποθετήσεις τα πρώτα 25’, δεχθήκαμε δύο γκολ ειδικά το δεύτερο παιδικό. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά γενικά ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς.
 
Πάρα πολλές λάθος μεταβιβάσεις, ατομικά λάθη από τους παίκτες. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και στο 0-1 και στο 1-2 και στο 1-3. Μετά όταν μείναμε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να παίξουμε στην κόντρα επίθεση.
 
Έχουμε τραυματίες παίκτες που επιστρέφουν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι και δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες μας προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό, αλλά δεν πετύχαμε κάτι.  
 
Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που έχουμε, αλλά δεν θα βλέπω πίσω, αλλά μπροστά στο μέλλον. Σας έχω ξαναπεί, με αυτούς τους παίκτες που έχουμε με αυτούς παρουσιαζόμαστε.
 
Όταν εγώ κάνω την ομάδα, την προετοιμασία, θα σας πω εγώ έκανε λάθος σε αυτό και σωστό σε αυτό. Τώρα, όταν ήμασταν όλοι μαζί ενωμένοι η Ομόνοια είχε επιτυχίες. Αυτή η σπίθα που είχε η ομάδα και πήγαινε η ομάδα θετικά χάθηκε, αλλά δεν ξέρω γιατί χάθηκε.
 
Κάποιοι παίκτες αγωνίζονταν τραυματίες, δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά πάντα όταν παίζουμε άσχημα εγώ το λέω. Γι’ αυτό να κάνετε υπομονή και υπόσχομαι ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει. Για φέτος πρέπει να είσαι τρελός να πιστεύεις ότι θ’ αλλάξει κάτι, για το μέλλον μιλάμε…»