«Έφυγε» επτά μήνες μετά από το θάνατο της κόρης του ο Κουτσοκούμνης

Το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη θρηνεί το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο επί 17 χρόνια πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 61 ετών.
 
Η κατάσταση της υγείας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη επιδεινώθηκε μετά από το θάνατο της θυγατέρας του, Έλμας τον Αύγουστο του 2017.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 
Βιογραφικό σημείωμα
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ένας δραστήριος 30άρης ανέβαινε γρήγορα τις βαθµίδες του διοικητικού συµβουλίου του ΑΠΟΕΛ και το 1994 είχε φτάσει στη θέση του αντιπροέδρου.
 
Ο λόγος για τον Κωστάκη Κουτσοκούµνη, ο οποίος κατέχει µέχρι σήµερα 32.000 µετοχές της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, ονοµαστικής αξίας 1,71 ευρώ, οι οποίες εµφανίζονται να ανήκουν στην ασφαλιστική «Μινέρβα», δικών του συµφερόντων. Ο κ. Κουτσοκούµνης άρχισε την εµπλοκή του στα διοικητικά της ΚΟΠ πριν από 24 χρόνια.
 
Το 1994 ως εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ ορίστηκε στο ∆Σ και εξελέγη στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου, υπό την προεδρία του Μάριου Λευκαρίτη. Το 2001, µε την αποχώρηση του κ. Λευκαρίτη από την προεδρία της ΚΟΠ, εξελέγη χωρίς ανθυποψήφιο στην κορυφή της διοικητικής πυραµίδας της Οµοσπονδίας.
 
Τον περασµένο Αύγουστο, ο Κωστάκης Κουτσοκούµνης επανεξελέγη για έκτη φορά -όλες χωρίς ανθυποψήφιο- στον διοικητικό θώκο της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής του τόπου και συμπλήρωσε 17 χρόνια συνεχούς θητείας στην ηγεσία της ΚΟΠ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ