ΒΙΝΤΕΟ: Τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ και οι φωνές Ολυμπιακού

Στο επίκεντρο βρέθηκε η διαιτησία του αγώνα θρίλερ που έγινε στο Μακάρειο μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΠΟΕΛ που βρήκε τους "γαλαζοκίτρινους" νικητές με 3-2 χάρη στο γκολ του Νικόλα Ιωάννου στο 90+6 της αναμέτρησης. 
 
 
Δύο πέναλτι σε διάστημα δύο λεπτών ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ με το σκορ στο 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν δύσκολα του «Τακτακαλά» με 2-1.
 
 
Στο 63΄ο Ντελατόρε βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Ευγένιου Αντωνίου με το διαιτητή της αναμέτρησης, Νεόφυτο Νεοφύτου να κρίνει πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν ανέτρεψε τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ. Ακολούθησε αψιμαχία μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.  

Ο διαιτητής της αναμέτρησης είπε «όχι» για δεύτερη φορά στον ΑΠΟΕΛ δύο λεπτά αργότερα, στο 65’ σε μαρκάρισμα του Ζιαμπάρη στον Σάλαϊ. Ο Ελλαδίτης αμυντικός του Ολυμπιακού φαίνεται στην επαναληπτική προβολή ν’ ανατρέπει τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ με το δεξί πόδι.

Στη φάση του τρίτου τέρματος του ΑΠΟΕΛ στο 90+6 οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό του φάουλ, καθώς ο Σαμάρας δεν φαίνεται να μαρκάρει αντικανονικά τον Όαρ.