12 ποδοσφαιριστές εκτός με τη Δόξα! (αποστολή)

Μέσα σε όλα που συμβαίνουν στην Ομόνοια τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχει και ο κυριακάτικος (25/2) αγώνας με τη Δόξα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα για το «τριφύλλι» που βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, αγού η προσοχή βρίσκεται τόσο στις εξελίξεις με τους υπό διωγμό Πορτογάλους (Μαργκάσα, Λόπες, Άλεξ Σοάρες), αλλά και τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση με την σύγκλιση έκτακτης εκλογικής συνέλευσης τον Απρίλιο.
 
 
Ενδεκάδα ανάγκης θα παρατάξει ο Ιβάιλο Πέτεφ, αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζει σε δώδεκα ποδοσφαιριστές! Πέραν των τριών που πλέον θεωρούνται ξένο σώμα για την Ομόνοια, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Ντάρμπισαϊρ, Καντέ και Τζαΐλσον και οι τραυματίες Αλβμπόγκε, Μιχαΐλοφ, Κατελάρης, Δημητρίου, Κιπιάνι και Χριστοφή.  
 
 
Δελτίο Τύπου

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 17:00, αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Αντρέα Χριστοδούλου (τ)
Αλέξανδρος Αντωνίου (τ)
Ανδρέα Παναγιώτου
Μάριο Δημητρίου
Λούκα Βύντρα
Γουίλιαμ
Μπόρχα Εκίθα
Ανδρέα Φραγκέσκου
Χέντβιγκες Μαδούρο
Νικάνδρο Μπρέβελντ
Κανού
Τζαρσίνιο
Θεόφιλους Σόλομον
Αντρέας Κατσαντώνης

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγή, Μιχαΐλοφ, Αλβμπόγκε, Χριστοφή, Κατελάρης, Καντέ, Τζαΐλσον, Νταρμπισάιαρ και Κιπιάνι.