«Αν είσαι σίγουρος για το Ηλίας Πούλλος, πάμε αστυνομία»

Η ανάρτηση του Ρενάτο Μαργκάσα στο instagram για «ανυπόστατες και αβάσιμες φήμες και ψευδολογίες για να καταστρέψουν το όνομα και την καριέρα μου και να δημιουργούν προβλήματα στην οικογένεια μου» προκάλεσε διαφορετικές αντιδράσεις στους φίλους της Ομόνοιας, οι οποίοι σχολίασαν την τοποθέτησή του.
 

Μ’ έναν εξ αυτών ο Πορτογάλος άσος ξεκίνησε έναν ιδιότυπο διάλογο, ο οποίος παρατίθεται ακολούθως:

-Οπαδός: είμαι συγκλονισμένος ρε μαρκασα, κανει τζαι ενα κλάψω σε λλιο, εσιεις κοντή μνήμη, προφανώς δεν θυμάσαι τι σου είπα στο πουλλος την προηγούμενη φορά.
Τζαι να σου πω τζαι κάτι άλλο ρε Μαρκασα ομονοιατη; ποιός σου είπε για ανυπόστατες και αβάσιμες φήμες ψευδολογιες κτλ κτλ τζαι μανη μανη επιες στο πασπ; η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ;; Ηντα εφοναζες μεστα αποδυτήρια εψες; επειδή σου είπαν είσαι εκτός πλάνων;;; Εκαμαν έγκλημα α;;; να αγιάζει το στόμα του Πετεφ που το έκαμε.
Απάντα μας και εμάς Ρενάτι, όχι σε όποιον σε συμφέρει...
-Μαργκάσα: ρώτα τον προπονητή
 
 
-Οπαδός: Τι να ρωτήσω τον προπονητή; Εγώ εσένα ρωτώ, δες τα προηγούμενα μου post...γιατί φώναζες στα αποδυτήρια ψες; σου είπε κάποιος για αυτές τις ανυπόστατες φήμες; σου είπε ο Πέτεφ για στημένα κ.τ.λ; ή μήπως δεν το δέχεσαι ότι βρέθηκε κάποιος να σε βγάλει εκτός ομάδας; βρήκες την εύκολη λύση να λες συνεχώς, ρωτήστε τον προπονητή. Εσύ τι έχεις να πεις; 

-Μαργκάσα: ο κόσμος λέει πολλά ψέματα που δεν μπορεί να αποδείξει... Είμαι πρόθυμος να πάω στην αστυνομία και στο δικαστήριο με σένα και κάθε άλλο, αν είσαι τόσο σίγουρος για αυτό που είπες στο Ηλίας Πούλλος… Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα με τον ΑΠΟΕΛ.

-Οπαδός: Ποιος σου μίλησε για τον ΑΠΟΕΛ; Προδώνεσαι μόνος σου αν το κατάλαβες...δεν απαντάς όμως...σου είπε κάποιος από την Ομόνοια για φήμες;

-Μαργκάσα: ο φίλος σου πιο πάνω με ρώτησε γιατί δεν έπαιξα. Ναι. Περιμένω να αποδείξεις όσα λες όλη την ώρα. Ο Θεός μαζί σου.

-Οπαδός: Ο Θεός μαζί σου, επίσης, Ρενάτο, αλλά δεν ρώτησα γιατί δεν έπαιξες με τον ΑΠΟΕΛ, ο τύπος που σε ρώτησε δεν είναι φίλος μου.