Υπάρχει θέμα παραμονής του Πέτεφ στην Ομόνοια

Στην απογευματινή συνεδρία (17:00) του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας αναμένεται να συζητηθεί και η απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ να θέσει εκτός ομάδας τους Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες.

Φαίνεται ότι ο Βούλγαρος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στην απομάκρυνση των τριών παικτών, τονίζοντας στη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, εφόσον παραμείνουν στην ομάδα οι προαναφερθέντες παίκτες.
 

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν είναι σίγουρο ότι η διοίκηση θα κάνει δεκτό το αίτημα του προπονητή. Κάτι που αν ευσταθεί, ανοίγει και το κεφάλαιο παραμονής του Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι στο συμβόλαιο του Βούλγαρου τεχνικού υπήρχε όρος για αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση εξόδου της ομάδας στην Ευρώπη. Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο και με τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, το ευρωπαϊκό εισιτήριο μοιάζει με όνειρο.

Παρόλα αυτά υπάρχει ικανοποίηση για το έργο του Ιβάιλο Πέτεφ. Μάλιστα, τον Βούλγαρο τεχνικό φαίνεται να γουστάρουν και οι οπαδοί της ομάδας και γι’ αυτό εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση (διαβάστε ΕΔΩ).
 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport fm 104.0 ο αθλητικογράφος του ΡΙΚ, Ανδρέας Γεωργιάδης, ο οποίος παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, άφησε να νοηθεί ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ.

«Με βρίσκει αντίθετο αυτό που έπραξε ο προπονητής. Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που τέθηκαν εκτός. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συμπεριφορά τους οφείλει η διοίκηση να ζητήσει από τον Πέτεφ για να δώσει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση και ειδικά για τον Μαργκάσα.

Θεωρεί ο κ. Πέτεφ ότι ο Μαργκάσα είναι υποκινητής μιας κατάστασης στα αποδυτήρια; Αν είναι έτσι να το πει. Όταν του ζήτησε ο κ. Τζιωνής να μην το κάνει αυτό ήταν έντονος.

Με βάση τις πληροφορίες που έχω ήταν κάθετος ο Πέτεφ και έφερε προ τετελεσμένων τον πρόεδρο. Θεωρώ ότι η διοίκηση δεν θα αποδεχτεί την απόφαση του κ. Πέτεφ. Αφού δεν ήθελε τον Μαργκάσα ο κ. Πέτεφ γιατί έθεσε βέτο όταν τον ζήτησε η Πάφος τον Γενάρη για να τον αποκτήσει;».
 

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει θέμα παραμονή ή όχι του Ιβάιλο Πέτεφ και το απόγευμα της Πέμπτης (22/02) αναμένονται εξελίξεις στην Ομόνοια.