Ο εκνευρισμένος Πέτεφ έδιωξε τρεις παίκτες – Ο λόγος στη διοίκηση

Καταιγιστικές εξελίξεις έφερε στην Ομόνοια ο αποκλεισμός από το κύπελλο μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα στο Μακάρειο.
 
Στο τέλος του αγώνα ο Ιβάιλο Πέτεφ ενημέρωσε στα αποδυτήρια του γηπέδου και ενώπιον όλων των παικτών ότι οι Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σουάρες και Ράφα Λόπες δεν είναι στα πλάνα του και δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
 
Η απόφαση ανήκει στον Βούλγαρο προπονητή, όμως το όλο θέμα θα εξεταστεί σε συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων», το οποίο έχει τον τελευταίο λόγο. Η ηγεσία του «τριφυλλιού» είναι αυτή που θα υιοθετήσει ή θ’ απορρίψει την απόφαση του Πέτεφ, η οποία πάρθηκε μεν εν βρασμώ ψυχής μετά τον αποκλεισμό, σαφώς όμως δεν ήρθε ουρανοκατέβατη μετά το παιχνίδι με τη Δόξα. Προφανώς και τα αίτια της απόφασης του Βούλγαρου χρονολογούνται.
 
Οι εξελίξεις φανερώνουν και το γιατί ο Ρενάτο Μαργκάσα έχασε τη θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια, αν και ήταν από τους κορυφαίους της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν. Το παράδοξο δε ήταν που οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνων του Πέτεφ (Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες) ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα με τη Δόξα.
 
Η μπάλα είναι στα πόδια της διοίκησης της Ομόνοιας που καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Είτε θα στηρίξει τον Πέτεφ «τελειώνοντας» τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, είτε θα την απορρίψει και θα έρθει σε ρήξη με τον Βούλγαρο προπονητή.