Το παράπονο του Πιέρου Σωτηρίου

Συνέντευξη στην Cytavision και την εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» παραχώρησε ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός της Κοπεγχάγης επισκέφθηκε τον «Προμαχώνα», όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 
 


Εκεί ξύπνησαν μνήμες από την παιδική του ηλικία, χαρακτήρισε σχολείο τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε το παράπονο που έχει από τον εαυτό του για τη θητεία του στους «μαυροπράσινους». 


Αναλυτικά η αναφορά του Πιέρου Σωτηρίου
«Άρχισα από το U15 του Ολυμπιακού, έπαιξα σε όλες της ηλικίες μέχρι να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Δεν το περίμενα ότι θα τα καταφέρω, αλλά όλα εξαρτώνται από σένα. Οποιοσδήποτε μπορεί να τα καταφέρει φτάνει να το πιστέψει. 

 
Ο Ολυμπιακός ήταν ένα σχολείο που μου έμαθε πάρα πολλά. Στον Προμαχώνα είχα και καλές αναμνήσεις και καλές. Θυμάμαι τον εαυτό μου παιδάκι με σγουρά μαλλιά, ξυπνάνε αναμνήσεις για μένα σε αυτό το γήπεδο.  
 
Η πιο άσχημη εμπειρία που είχα είναι ότι στην ομάδα Ανδρών του Ολυμπιακού δεν καταφέραμε να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία πριν φύγω. Το είχα αυτό παράπονο από τον εαυτό μου που δεν τα κατάφερα να το πετύχω με τον Ολυμπιακό».