Ντούρις και Ράγιος ντύθηκαν σκοπευτές και «πυροβόλησαν» τον Ερμή

Παράσταση με δύο πρωταγωνιστές, τους Ντούρις και Ράγιος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την Ανόρθωση να ξεπερνά με άνεση και προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς της το εμπόδιο του Ερμή.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε 4-0 τους «φτεροπόδαρους» στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της δεύτερης μέρας της 25ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, εφτά λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.
 
Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ντούρις, ο οποίος σκόραρε δις για δεύτερο σερί παιχνίδι και έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και Ράγιος (έχει επίσης τέσσερα), με την ομάδα του Ρόνι Λέβι να δημιουργεί σωρεία ευκαιριών, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και για περισσότερα τέρματα.
 
Κακός ο Ερμής, πλήρωσε τα λάθη στο μεσοαμυντικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 40’, ενώ το γκολ του Ντούρις στο 59’ έδωσε τυπικό χαρακτήρα στη συνέχεια της αναμέτρησης. Στην 9η θέση με 27 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα της Αραδίππου.
Σκοράρει για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Ανόρθωση (οκτώ αγώνες είναι το μεγαλύτερο σερί σκοραρίσματος της στη σεζόν).
 
Κυριάρχησε και τιμώρησε τον Ερμή
Έχοντας σε κέφια τους Ράγιος και Καλό η Ανόρθωση ανέλαβε από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και έβαλε πίεση στον Ερμή. Η υπεροχή της «Κυρίας» μετουσιώθηκε σε γκολ στο 19΄ με τον Ράγιος να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία των Ιμερέκοφ και Ταραλίδη, να κλέβει την μπάλα και με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία της εστίας του Αραμπατζή.
 
Ο Ερμής ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο στη συνέχεια του αγώνα, όμως ο λανθασμένος υπολογισμός της μπάλας από τον Ιμερέκοφ στο 42’ έδωσε την ευκαιρία στον Ντούρις να βγει τετ-α-τετ με τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα του Ερμή, τον οποίο προσπέρασε και έστειλε από πλάγια την μπάλα στα δίκτυα των «φτεροπόδαρων» για δεύτερη φορά.
 
Καταιγιστική με σόου Ντούρις-Ράγιος
Έχοντας τους ίδιους πρωταγωνιστές και στην επανάληψη η Ανόρθωση «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο Σλοβάκος φορ με προβολή στο 59’ μετά το δοκάρι του Αμπντουλάγιεφ έγραψε το 3-0, ενώ στο 70’ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ράγιος με τον Ισπανό ν’ ανεβάζει τον δίκτυ του σκορ στο 4-0.
 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χαρούς, Στρούνα, Βίκτορ, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (73′ Καμαρά), Γκάντσεφ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Καρλίτος (65′ Κοφί) , Σισέ (56′ Αμπντουλάγιεφ), Ντούρις
 
ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ψάλτης, Ιμερέγκοφ (65′ Λίλλης), Ταραλίδης, Νταμτσέφσκι, Μπάουμαν (60′ Πούνας), Αρτάμπε, Μοντέιρο, Κυπριανού (46′ Τσούμου), Κωνσταντίνου, Εμεγκάρα