Ο Nτιακιτέ τον «αγρίεψε» και ξέσπασε με πεντάρα

Την τρίτη του συναπτή νίκη πανηγύρισε με εμφαντικό τρόπο ο Απόλλωνας, που επικράτησε με 5-1 της Αλκής για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA. Η ομάδα της Λεμεσού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φθάσει στην ολική ανατροπή χάρη στα τέρματα των Μάγκλιτσα, Παπουλή, Γιούστε, Γιάκολις και Σαντάνα. Για την ομάδα της Ορόκλινης το γκολ πέτυχε ο Ντιακιτέ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, που είχε την κατοχή και τον έλεγχο με το μέρος της στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έφθασε στη 17η νίκη της στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στους 58 βαθμούς παραμένοντας στη 2η θέση. Η ομάδα της Ορόκλινης δε, παραμένει στη 10η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη με 23 βαθμούς.

 

Το γρήγορο γκολ κυνήγησε με την έναρξη του αγώνα στο Τσίρειο ο Απόλλωνας, ο οποίος δεν κατάφερε ωστόσο στα πρώτα λεπτά να κερδίσει τον Πάρντο, δίνοντας την ευκαιρία στην Αλκή να πάρει το προβάδισμα στο 19’ με τον Ντιακιτέ. Αφού διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα για την ομάδα της Λεμεσού, ανέβασε στροφές ψάχνοντας πλέον το γκολ της ισοφάρισης, που κατάφερε να το πετύχει στο 41’ με τον Μαγκλίτσα.

 

 


Το δεύτερο μέρος του αγώνα άνηκε στην ομάδα της Λεμεσού, αφού στο 52’ ο Παπουλής έφερε την ολική ανατροπή, για να συνεχίσει να βρίσκει δίχτυα ο Απόλλωνας με τους Γιούστε (65’), Γιάκολις (69’), Σαντάνα (77΄) να γράφουν το τελικό 5-1.  
 
 
 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Απόλλων: Βάλε, Σακέτι, Ζοάο Πέδρο, Ζάντερ, Γιούστε, Ρομπέρζ, Παπουλής, Σαρντινέρο, Γιάκολις, Άλεφ, Μαγκλίτσα.
Αλκή: Πάρντο, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Χαρή, Μάατσι, Ανδρέου, Ιτούα, Μαλφλουρί, Ρούκα, Ντιακιτέ, Γκλομπάρ.