Παράπονο Μαλέκκου: «Έκανα τις διακοπές μου και περίμενα. Ήταν θέμα προπονητή»

Φιλοξενούμενο τον Κρίστη Θεοφίλου είχε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sportfm 104.0 ο Κώστας Μαλέκκος.

Μεταξύ άλλων ο Κρίστης Θεοφίλου ανάφερε ότι: «Το 2006 θα μου μείνει αξέχαστο. Την προηγούμενη χρονιά πηγαίναμε διαβάθμιση. Φέραμε τον Μαλέκο και μας γλίτωσε» και τότε ο συμπαρουσιαστής του, Μιχάλης Παπαγεωργίου, αναρωτήθηκε γιατί δεν έμεινε στον Απόλλωνα μετά το εκπληκτικό εξάμηνο.

«Πραγματικά βοήθησα. Ούτε εγώ δεν κατάλαβα. Δεν μιλήσαμε. Έκανα τις διακοπές μου και θεωρούσα τον εαυτό μου δεδομένο. Περνούσαν οι ημέρες και τίποτε. Εγώ δεν είχε περίπτωση να πιάσω τηλέφωνο. Θεωρώ ότι ήταν θέμα του προπονητή» είπε αρχικά ο Κώστας Μαλέκκος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Απλά είχα κάποιες απόψεις, σε κάποιες περιπτώσεις επέμβηκαν στο έργο του προπονητή. Λειτουργούσα στο ρόλο του προπονητή. Έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα. Και με τον Φρέντι και με άλλους εκεί είχαμε άποψη για το ποιους παίκτες θα βάλει. Το κάναμε γιατί ο κ. Στάγκε ήρθε εκείνες τις 3-4 ημέρες. Εμείς που ήμασταν στην Κύπρο και ξέραμε καταστάσεις προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε».

Καταλήγοντας ανάφερε: «Τελικά φαίνεται αυτές οι απόψεις μου στοίχισαν. Όμως περηφανεύομαι ότι η χρονιά, αυτό το εξάμηνο είχα πάρα πολύ καλή απόδοση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ