Στο… αεροδρόμιο για Ντε Βινσέντι και Λαβόρδε

Ο ένας (Λαβόρδε) αναρτούσε φωτογραφίες ντυμένος με την αγωνιστική εμφάνιση της Ανόρθωσης και έστελνε μήνυμα επιστροφής του στην Κύπρο.

Ο άλλος (Ντε Βινσέντι) κάθε τρεις και λιγάκι με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστελνε το μήνυμα πως βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο προκαλώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και αποδεικνύεται πως το χρήμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα για τους πλείστους ποδοσφαιριστές.

Άντε να δεχθούμε ότι ο Λαβόρδε και ο κάθε Λαβόρδε ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ανόρθωσης. Δεν θα το έκανε, όμως, εάν δεν «ξηλωνόταν» οικονομικά για πάρτι του η διοίκηση Ανδρέα Παντελή.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Κολομβιανός ζήτησε μισό εκατομμύριο από τη διοίκηση της «Κυρίας» για να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κάτι ήξεραν οι διοικούντες την Ανόρθωση και κρατούσαν χαμηλούς τόνους στη φημολογία περί επιστροφής του Λαβόρδε.

Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και με τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος για να λέμε την αλήθεια απασχόλησε την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ περισσότερο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος παρά κατά το διάστημα της.

Κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ (και κάτι παραπάνω) είναι οι ετήσιες απολαβές τους σε Κρασνοντάρ και Αλ Αχλί Ντουμπάι. Και η πραγματικότητα είναι πως όση κάψα έχουν να επιστρέψουν στην Κύπρο, άλλη τόση και μεγαλύτερη έχουν για το χρήμα.