«Κυνηγητό από τη διαιτησία για τις κυπριακές ομάδες»

Τη δική του άποψη για την κυρίαρχη φημολογία περί εύνοιας του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής στην Ελλάδα κατέθεσε ο επί 15ετία άσος των «γαλαζοκιτρίνων», Νίκος Παντζιαράς. Προσκεκλημένος των Μιχάλη Παπαγεωργίου και Κώστα Μαλέκκου στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του SUPER SPORT FM 104.0 θυμήθηκε:
 
«Ήμουν βασικός στην Α’ Εθνική. Η παραμονή μας ήταν επιπλέον κίνητρο για μας και τα καταφέραμε. Μετά έγιναν τα γεγονότα του 1974 και παγιώθηκε η συμμετοχή κυπριακών ομάδων. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σ’ ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Τότε ήταν δυνατά τα ονόματα των ομάδων στην Ελλάδα, είχα αρχίσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε δυνατά παιχνίδια, ιδιαίτερα στο κατάμεστο ΓΣΠ. Νιώθαμε τον κόσμο τότε στα γήπεδα, ο κόσμος ήταν κοντά. Όπως και σε εκτός έδρας παιχνίδια, στις Σέρρες πηγαίναμε να κάνουμε πλάγιο και μας τραβούσαν τα μαλλιά. Ήταν η χειρότερη έδρα που παίξαμε με τον Πανσερραϊκό και πήραμε και ισοπαλία».
 
Σχολιάζοντας όσα κυκλοφορούν υπό μορφή φημών περί εύνοιας του ΑΠΟΕΛ στην Α’ Εθνική ο εμβληματικός αρχηγός του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Τα έχω ακούσει κι εγώ όλα αυτά. Είναι εύκολο για κάποιους εκτός γηπέδου να λένε ό,τι ακούνε ή πιστεύουν. Βιώσαμε πολλά και με τη διαιτησία, υπήρχε κυνηγητό, το είδα και με άλλες κυπριακές ομάδες, δεν ήταν εύκολο. Αν υπήρχε εύνοια, δεν θα πηγαίναμε στους αγώνες κατάταξης και να γλιτώναμε στον τελευταίο αγώνα. Σε κανένα παιχνίδι δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι μπήκαμε στο γήπεδο και μας ευνόησαν».