Το πρωτόγνωρο bonus στο συμβόλαιο του Πάους με την Ένωση

Από το καλό στο καλύτερο πάει η Ένωση υπό τις οδηγίες του Αντρέ Πάους βάζοντας πλώρη για να βρεθεί στην Α’ κατηγορία, έχοντας τον πρώτο λόγο 11 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός διανύει τη δεύτερη θητεία του στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μιας και έγινε γνωστός από το πέρασμά του από την Ανόρθωση. Σε διαφορετικές συνθήκες από την ομάδα της Αμμοχώστου, ο Αντρέ Πάους καλείται να συμβάλει στην επιστροφή της Ένωσης στην Α’ κατηγορία.

Αυτό είναι ένα στοίχημα για τον 52χρονο. Μέχρις στιγμής βαίνει καλώς. Το στοίχημα που κερδίζει σίγουρα είναι να… φέρει τον κόσμο της ομάδας μαζικά στο γήπεδο. Αποτελεί μία πρόσκληση για τη δουλειά του Αντρέ Πάους και γι’ αυτό έβαλε σχετικό όρο με bonus στο συμβόλαιό του.

Όπως αποκάλυψε, μετά το νικηφόρο παιχνίδι (0-1) του περασμένου Σαββάτου (20/01)με τον ΑΣΙΛ, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τσόκκος, ο Ολλανδός προπονητής όταν υπέγραψε έβαλε όρο για bonus αν έρθουν στο γήπεδο 1350 φίλαθλοι.

«Θα πω κάτι που όταν υπογράφαμε τον Πάους, πολλοί προσπέρασαν. Όταν υπογράψαμε το συμβόλαιό του είχε όρο για bonus όταν έρθουν 1350 φίλαθλοι μας. Και όμως ήταν σίγουρος πώς θα συνέβαινε. Ήρθε η ώρα. Perfect game» έγραψε στο facebook μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης στέλλοντας παράλληλα και μήνυμα ενόψει του ερχόμενου αγώνα με την Αναγέννηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βυσσινί, που μετρούν τρεις ισοπαλίες και εφτά νίκες (οι πέντε συνεχόμενες), υπό τις οδηγίες του Αντρέ Πάους (έκανε ντεμπούτο στις 17 Νοεμβρίου και 8η αγωνιστική στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ), είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Η ομάδα του Παραλιμνίου έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις Αναγέννηση Δερύνεια και Ομόνοια Αραδίππου που ακολουθούν.