ΑΕΚ: Επεισοδιακή αποχώρηση Μπόλιεβιτς - Πώς εμπλέκεται η Ομόνοια

Σε μεταγραφική ενίσχυση θα προχωρήσει η ΑΕΚ και προκειμένου να ελευθερωθεί θέση στο ρόστερ, αποφασίσθηκε να μείνει εκτός ο Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς.
 
Ο Μαυροβούνιος ενημερώθηκε για την απόφαση από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν έντονη.
 
 
Ο Τσάβη Ρόκα μεταβίβασε στον παίκτη την προοπτική να συνεχίσει δανεικός στην Αλκή, με τον Μπόλιεβιτς να αντιδρά τονίζοντας ότι δεν θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που βρίσκεται στο κάτω διάζωμα της βαθμολογίας.
 
Η συζήτηση έγινε έντονη με τον ποδοσφαιριστή να αναφέρει ότι πρόσφατα υπήρξε πρόταση από την Ομόνοια, όμως οι Λαρνακείς δεν την έκαναν αποδεκτή.
 
 
Πάντως, ο Ρόκα ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πώς, ακόμη και να μην βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα διαγραφεί από την λίστα της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.
 
Ο Μπόλιεβιτς διανύει την τέταρτη σεζόν στην Κύπρο και την ομάδα της Λάρνακας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες τρεις χρονιές, οι συμμετοχές του ήταν ελάχιστες στη φετινή περίοδο.