Μουράλια: Το «Τείχος» που έγινε σύνθημα στην Ν. Κορέα (vids)

Εντός της ημέρας αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ο Λουίζ ντε Ολιβέιρα, αλλιώς Μουράλια όπως είναι το παρατσούκλι που σημαίνει «τείχος».
 
Ο Βραζιλιάνος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν σε ομάδα της Νότιας Κορέας (Pohang Steelers) ως δανεικός από την Φλαμένγκο, μέσω της οποία φαίνεται έγινε η διασύνδεση για ερχομό του στην Κύπρο.
 
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος καλύπτει τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, είχε ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του εκτός της πατρίδας του. «Προτεραιότητα είναι να παραμείνω στο εξωτερικό. Είχα μία καλή χρονιά που με βοήθησε να έχω ισορροπία. Η ζωή σε μία καλά ανεπτυγμένη χώρα με ασφάλεια και πληρωμές στην ώρα, με βοήθησε πολύ» σημείωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη.
 
Εξάλλου, όπως ανάφερε, στην Νότια Κορέα έγινε σύνθημα από τους οπαδούς. «Στην Κορέα, το στυλ παιχνιδιού είναι πιο δύσκολο και πιο σκληρό. Έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα και ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε να προσαρμοστώ καλά και ήμουν από τους διακριθέντες στη μεσαία γραμμή. Άρεσα στους οπαδούς και μάλιστα έκαναν σύνθημα για εμένα».
 
Στη συγκεκριμένη συνέντευξη αφήνεται να νοηθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Φλαμένγκο, αφού του γίνεται ερώτηση αν θα μείνει στην ομάδα ακόμη και μετά το τέλος του συμβολαίου του. «Ευχαριστώ την Φλαμένγκο για όσα έχει κάνει. Αν έχω ένα όνομα σήμερα, αυτό οφείλεται στην Φλαμένγκο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό».
 
Δείτε τον Μουράλια σε δράση: