Η… τραπεζική εντολή και το follow του Κατελάρη

Επιβεβαιώνουν στην Ομόνοια τις επαφές με την Λούγκο Ισπανίας για παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη, εντούτοις σε καμία περίπτωση τονίζουν η μεταγραφή δεν είναι «τελειωμένη».
 
Και αυτό γιατί μπορεί μεν οι δύο πλευρές να συμφώνησαν στο ποσό της μεταγραφής, το οποίο ανέρχεται στις 600 χιλιάδες ευρώ συν 50 χιλιάδες ευρώ μπόνους σε περίπτωση ανόδου της Λούγκο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εντούτοις υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που μπορούν να χαλάσουν τη μεταγραφή.
 
Το κυριότερο είναι ο τρόπος πληρωμής του ποσού. Η Ομόνοια απαιτεί την άμεση καταβολή σημαντικού μέρους των χρημάτων κάτι που φαίνεται πως αποτελεί «εμπόδιο» για την ολοκλήρωση του deal.
 
Το τριφύλλι θέλει να βάλει και ποσοστό μεταπώλησης του Κατελάρη. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο εφόσον Ομόνοια και Λούγκο συμφωνήσουν. Το συμβόλαιο 4,5 χρόνων και οι ετήσιες απολαβές 150-160 χιλιάδων ευρώ αφήνουν ικανοποιημένο τον Κύπριο διεθνή, ο οποίος «ακολούθησε» την Λούγκο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που φανερώνει τις προθέσεις του.
 
Το «μπαλάκι» είναι στα πόδια των Ισπανών που έδειξαν με θέρμη το ενδιαφέρον τους για τον Κατελάρη, όμως, για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις της Ομόνοιας.