«Βρωμιά και δυσοσμία στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

Πυρά προς κάθε κατεύθυνση εξαπολύουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, μετά και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά:

Βρωμιά και δυσοσμία στο κυπριακό ποδόσφαιρο για άλλη μια χρονιά!

Σαν Σύνδεσμος θα θέλαμε να εκφράσουμε για πολλοστή φορά την αηδία που νιώσαμε σ’ άλλο ένα παιχνίδι με τους συγκεκριμένους.

Τα πάντα προκαθορισμένα από πριν,διορίζουν τους ίδιους κρεοπώλες επανειλημμένα σε παιχνίδια κομβικά και όλως τυχαία ευνοείται η ομάδα του συστήματος.Τα παραδείγματα δεκάδες…χρόνια τώρα!

Διερωτόμαστε αν οι συγκεκριμένοι χαίρονται για τα εμετικά ‘’κατορθώματα‘’ τους….αν και σίγουρα τίποτα δεν γίνεται με το αζημίωτο!!!

Τα πάντα στημένα και πουλημένα γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι.
Όλοι το ξέρουν,όλοι το ‘’φωνάζουν’’ αλλά το θέατρο σκιών συνεχίζεται εδώ και χρόνια αφού τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πολλά και μεγάλα!

Η πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου κρύβεται πίσω από το δάκτυλο κάνοντας ‘’ήπιες’’ κρητικές φοβούμενοι μην κοπεί το ‘’τσεκούι’’ ή χαλάσουν οι δημοσιογραφικές σχέσεις.

Είναι σίγουρο πως τώρα όλα παίρνουν το δρόμο τους όπως πρέπει και οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ,ένεκα και των εκλογών,θα πάρουν ακόμα έναν… για να παραμείνουν οικονομικά στον αναπνευστήρα και να περιμένουν να μπουν ομίλους για να θκιαβούν ως πάρατζει……!!!

Εμείς Α.Ε.Κ. δεν γίναμε ούτε για τα πρωταθλήματα ούτε για τα κύπελλα ούτε γιατί είναι μόδα. Γίναμε γιατί γουστάραμε…μεγάλη η διαφορά!!!

Υγ1. Τον λογαριασμό την περασμένη Πέμπτη ,στον Πρωταρά, τελικά ποιος τον πλήρωσε?

Υγ2. καλείται ο κόσμος μας την Τετάρτη να δώσει δυναμικό παρών στο ΑΡΕΝΑ (17.00) και να στηρίξει την ομάδα στον αγώνα κυπέλλου!”.