Πόσα και τι προσφέρει στον Κατελάρη η Λούγκο

Ομόνοια και Λούγκο συμφώνησαν στο ποσό μεταγραφής του Φάνου Κατελάρη. Το deal κλείδωσε στις 600 χιλιάδες ευρώ συν 50 χιλιάδες μπόνους σε περίπτωση που η ισπανική ομάδα εξασφαλίσει άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 
 
 
Αυτό που μένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή και να μπει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Ισπανία είναι τα δύο σωματεία να βρουν την χρυσή τομή στο ποσοστό μεταπώλησης του που θέλει να βάλει η Ομόνοια, καθώς και στον τρόπο αποπληρωμής των 600 χιλιάδων ευρώ. 
 
Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν άμεσα σημαντικό μέρος του ποσό και το υπόλοιπο με δόσεις. Αν η διοίκηση της Λούγκο αποδεχθεί τους όρους του τριφυλλιού η μεταγραφή θα κλείσει. Ήδη έχει ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή στον οποίο προσφέρει κλειστό συμβόλαιο για 4,5 χρόνια με απολαβές που κυμαίνονται μεταξύ 150-160 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Ποσό σχεδόν τριπλάσιο σε σχέση με το υφιστάμενο που λαμβάνει στην Ομόνοια. 
 
Οι επόμενες ώρες θα φέρουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα, καθώς και ο Ιβάιλο Πέτεφ θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει με την περίπτωση του Κατελάρη, ώστε να ξέρει πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.