Ιβάν: «Ένιωθα ότι δεν τελείωσα τη δουλειά εδώ»

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε μετά την επισημοποίηση του ως προπονητής της Αλ Νασρ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στάθηκε στην προηγούμενη του θητεία με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Επίσης, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, επεσήμανε ότι η ατέλειωτη δουλειά που είχε αφήσει τον έχει πάρει πίσω στην Αλ Νασρ, που αντικατέστησε τον Ιταλό, Σέζαρ Πραντέλι. Ο Σερβοέλληνας κόουτς, απολύθηκε πριν από 16 μήνες από τον σύλλογο, όπου κάθισε στον πάγκο για τρία χρόνια, την περίοδο 2013-2016, κατακτώντας τρεις τίτλους.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Είναι σίγουρα μια νέα πρόκληση για μένα και γι’ αυτό είμαι πίσω, πιστεύω ότι τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια κάναμε πολλά με την ομάδα, αλλά είχα την αίσθηση αποχωρώντας ότι δεν τελείωσα το έργο μου και ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερα να γίνουν».
 
«Τα προηγούμενα χρόνια, κερδίσαμε τρόπαια και είχαμε μια καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν πρωταγωνιστήσαμε στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο επόμενος μου στόχος. Είναι λίγο δύσκολο φυσικά στην παρούσα φάση για την Αλ Νασρ, αφού βρίσκεται στην 4η θέση, 14 βαθμούς πίσω από τους διεκδικητές, δέκα στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος».
 
«Το πρώτο πράγμα που φέρει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία, είναι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να κάνεις τους οπαδούς ευτυχισμένος. Για το υπόλοιπο της σεζόν τώρα, θα δούμε τι λείπει για να προγραμματίσουμε την επόμενη χρονιά. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να οργανώσουμε την ομάδα και τους τραυματισμούς, έτσι ώστε να φθάσουμε στους στόχους μας».