Επίσημο: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Γιοβάνοβιτς στους πάγκους

Φόρμα προπόνησης φοράει ξανά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Αλ-Νασρ στον πάγκο της οποίας επιστρέφει μετά τον Οκτώβρη του 2016. 
 
Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δούλεψε στην Αλ-Νασρ για μια τριετία και στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του στάθηκε στο γεγονός ότι γνωρίζει αρκετά για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και αυτό θα κάνει πιο εύκολο το έργο του. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις

"Πέρασα περισσότερες από τρεις σεζόν με τον κ. Ντιν στην Αλ-Νασρ και είχα άψογη συνεργασία με όλους. Ανυπομονώ να συνεχίσουν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο στο επόμενο διάστημα μέχρι να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε. Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο διαχείρισης της ομάδας, αλλά η προηγούμενη εμπειρία και εξοικείωση που είχα με όλες τις πλευρές θα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε", ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

"Δεν δίστασα να συμφωνήσω στο αίτημα της Αλ -Νασρ και να επιστρέψω ξανά. Είμαι έτοιμος για δουλειά. Ανυπομονώ για το επόμενο χρονικό διάστημα για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου".