ΑΠΟΕΛ: Και ξαφνικά… Λουά Ντιονί!

Γκιλιέρμε Ντελατόρε, Ντένις Πολιάκοφ και Εμίλιο Ενσούε αποτελούν τις μέχρι στιγμής προσθήκες του ΑΠΟΕΛ από το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Επί του παρόντος δεν προκύπτει ενδιαφέρον ή επιδίωξη των πρωταθλητών να εξαντλήσουν το αποθεματικό των κινήσεών τους στην αγορά του Ιανουαρίου, ωστόσο όσο το μεταγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, ουδέν μπορεί ν' αποκλειστεί.


Χθεσινό δημοσίευμα στα γαλλικά Μ.Μ.Ε. κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Λουά Ντιονί, 25χρονο επιθετικό από τη Μαρτινίκη, ο οποίος μόλις πριν έξι μήνες μεταγράφηκε από την Ντιζόν στη Σεντ Ετιέν έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ! Ο Ντιονί έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα σε 16 συμμετοχές με τη νέα του ομάδα, η οποία επιδιώκει να τον στείλει στην Τουλούζ για να επαναπατρίσει τον Αντί Ντελόρ, δίχως ωστόσο ιδιαίτερα μεγάλες πιθανότητες ευόδωσης της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωστόσο, η Σεντ Ετιέν έχει άλλες επιλογές, καθώς ενδιαφέρον -πλην του ΑΠΟΕΛ- για την απόκτησή του έχουν επιδείξει επίσης οι Σουόνσι (Πρέμιερ Λιγκ), Μπρίστολ και Μπρέντφορντ (αμφότερες Τσάμπιονσιπ).