Ταπείνωσε με βραζιλιάνικη μαγεία την Πάφο FC η Σαλαμίνα

Τη δεύτερη σερί – για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν – και τέταρτη συνολικά νίκη πήρε η Νέα Σαλαμίνα κερδίζοντας με το ευρύ 3-0 την Πάφο FC στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας σε κέφια την τριάδα των παικτών που εντάχθηκαν στο ρόστερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: Καρλάο και Τιάγκο κατά πρώτο λόγο και Ελουντού κατά δεύτερο.
 

Οι ερυθρόλευκοι έφθασαν τους 18 βαθμούς και πλησίασαν τη σημερινή τους αντίπαλο που είναι στους 21 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το έβδομο σερί παιχνίδι (έκτη ήττα) που μένει χωρίς νίκη η Πάφος FC.

Τα τέρματα για την Νέα Σαλαμίνα πέτυχαν τρεις Βραζιλιάνοι, οι Τιάγκο, Κορέϊα και Τιάγκο.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 16 τελικές προσπάθειες (9 στο στόχο) έναντι 3 της Πάφου. Μόλις στο 2’ είχαν δοκάρι με τον Καρλάο.
 

Ο Βραζιλιάνος κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα στο 21’ όταν σε αντεπίθεση και άψογγη συνεργασία των Ελουντού, Τιάγκο και Καρλάο, ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0.
 

Η Νέα Σαλαμίνα συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα μέχρι το φινάλε με τους φιλοξενουμένους να μην έχουν λύσεις για να αντιδράσουν στα κέφια των ερυθρολεύκων, οι οποίοι κατάφεραν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.
 

Στο 73’ ο Κορέϊα βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής άδειασε με υπέροχο τρόπο τους αντιπάλους του και με πλασέ νίκησε τον Κόπριβετς για να γίνει το 2-0, ενώ λίγο αργότερο οι Καρλάο και Τιάγκο συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ και να γίνεται το 3-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
21’ Kαρλάο, 73’  Κορέϊα, 88’ Τιάγκο
Κίτρινες: Κούσουλος (3η), Σικόρσκι, Φυλακτού
Συνθέσεις:
Νέα Σαλαμίνα: 
Βεσελόφσκι, Καρώ, Κούσουλος, Νταμάχου, Παπαδόπουλος (90′ Λεμέσιος), Τιάγκο, Μιντίκκης, Κορέια, Ρέινολτς (66′ Νουρ), Ελουντού, Καρλάο
Πάφος FC: Κόμπριβετς, Κομπανί, Ντομίγκεζ, Πογιέτ (56′ Χριστοδούλου), Σικόρσκι (81′ Δημοσθένους), Μπρούλς (46΄Ντεούλ), Γκάβορς, Σταύρου, Φυλακτού, Γκουλόν, Μπεριγιάλτ