Οι απολαβές σε Κατελάρη και το μήνυμα της Ομόνοιας στους Ισπανούς

Οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το σκηνικό γύρω από το ενδεχόμενο μεταγραφής του Φάνου Κατελάρη στη Λούγκο Ισπανίας.
 
Οι Ισπανοί φαίνονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις της Ομόνοιας (κυμαίνονται στις 500-600 χιλιάδες ευρώ), εντούτοις η πλευρά των «πρασίνων» διαμήνυσε  στη διοίκηση της Λούγκο ότι για να αποδεχθεί την προσφορά θα πρέπει να πληρωθεί άμεσα το ποσό της μεταγραφής και να μπει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
 
 
Εφόσον οι Ισπανοί αποδεχθούν τους όρους της Ομόνοιας, τότε η «πόρτα» για μετακίνηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην Ισπανία θ’ ανοίξει.
 
Ο Κατελάρης βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και σαφώς θα πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα αν σε έξι μήνες ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας βρεθεί αντιμέτωπος με τους Μέσι και Ρονάλντο.
 
 
Παράλληλα, η Λούγκο προσφέρει σχεδόν τριπλασιασμό απολαβών στον ποδοσφαιριστή σε σχέση με αυτές που λαμβάνει στην Ομόνοια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση των Ισπανών στον Κατελάρη ανέρχεται στις 150-175 χιλιάδες ευρώ ετησίως.