Μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο ο Σάντσες λίγο πριν την μεταγραφή του!

Μια φοιτήτρια στη Βρετανία βάλθηκε να κάνει... άνω κάτω τη ζωή του Αλέξις Σάντσες, λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο συγκεκριμένα, η 20χρονη Παουλίνα Σομπιεράσκα, μιλώντας στη βρετανική "Sun" αποκάλυψε πως ο Χιλιανός της πρότεινε να κάνουν έρωτα επί πληρωμή και μάλιστα της έδινε μέχρι και 1000 λίρες.

Η φοιτήτρια που... ξελόγιασε ο Σάντσες

Όπως τόνισε η φοιτήτρια στην εφημερίδα, ο Σάντσες την κάλεσε σπίτι του, της έκανε στριπτίζ και ήπιαν σαμπάνια. Η ίδια, ενθουσιάστηκε με το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Χιλιανός της έδειξε ενδιαφέρον και ενέδωσε.

Τα μηνύματα που έστελνε ο Χιλιανός στη φοιτήτρια 

Η γνωριμία τους έγινε σε ένα μαγαζί στο Λονδίνο. Εκείνη ήταν με φίλες της και ο Σάντσες έστειλε κάποιον να της πει ότι ενδιαφέρεται κι ότι της δίνει 500 λίρες για να κάνουν σεξ. Εκείνη του ζήτησε 10.000, αλλά ο Σάντσες όπως αναφέρει η "Sun" της έδωσε 1000 λίρες στο τραπέζι και την κάλεσε σπίτι. Έκτοτε και για τέσσερις μήνες, εκείνη τον επισκεπτόταν συχνά, χωρίς να γνωρίζει την ύπαρξη της κοπέλας του.

H κοπέλα του Σάντσες, Μάιτε

Η νεαρή Παουλίνα στη συνέντευξή της στη "Sun" δήλωσε απογοητευμένη από την στάση του Σάντσες, θεωρεί ότι την εκμεταλλεύτηκε, ενώ αναφέρετε σε εκείνον ως "μ@@@@". Βέβαια, ο Χιλιανός έχει και ένα... ιστορικό σε τέτοιες καταστάσεις, αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2014 όταν έβγαινε με την Μις Χιλή, Καμίλα Αντράντε, πίσω από την πλάτη της τότε κοπέλας του, Λάια Γκράσι.

Πηγή: contra.gr