Ο εκατομμυριούχος «τζόκερ» Σιβού – Αστρονομικές απολαβές

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Σιβού στην Μπούρσασπορ Τουρκίας. Η Ανόρθωση έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας και απομένουν λεπτομέρειες (ποσοστό μεταπώλησης που θέλει να βάλει η «Κυρία), ώστε να ολοκληρωθεί το deal.
 
Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε, μάλιστα, στην Τουρκία για τις υπογραφές των συμβολαίων. Η ιστοσελίδα fanatic.com (δείτε εδώ το δημοσίευμα) αποκαλύπτει τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με βάση τους οποίους Ανόρθωση και Σιβού πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
 
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να αυξήσει την προσφορά των Τούρκων από τις 200 χιλιάδες ευρώ σε 300, ποσό που έκλεισε η συμφωνία, ενώ ο Σιβού θα καρπωθεί για τους επόμενους έξι μήνες συμβολαίου το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τα επόμενα δύο χρόνια (από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι το Μάη του 2020) ο Νιγηριανός διεθνής πολυθεσίτης θα βάλει στον προσωπικό του λογαριασμό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, καθώς οι ετήσιες απολαβές του θ’ ανέρχονται στις 500 χιλιάδες ευρώ.
 
Με λίγα λόγια, ο Σιβού θα λαμβάνει περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Μπούρσασπορ, Πολ Λε Γκεν χαρακτήρισε τον Σιβού ως «τζόκερ», καθώς μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα δύο άκρα της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή στις θέσεις του ανασταλτικού μέσου και του «οκταριού».