Σοκαρισμένο ζητά να φύγει από την Κύπρο το ζεύγος Κάρλος

Τις ευκαιρίες στήριξης και ανάκαμψης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μελετά η Ελληνική Τράπεζα, δήλωσε στο InBusinessNews ο Διευθυντής Κέντρου Επιχειρήσεων, Αντρέας Παπαδόπουλος.

Σοκαρισμένη από την εμπειρία που έζησε με την άνευ λόγου και αιτίας σύλληψή της το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1) από αστυνομικούς με πολιτική ενδυμασία και οι οποίοι έκαναν περίπολο με σκοπό την πάταξη του φαινομένου παράνομων αλλοδαπών, είναι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Λουίς Κάρλος. 
 
Η ασυνεννοησία που υπήρξε λόγω του ότι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή δεν μιλάει την αγγλική γλώσσα έφερε αναστάτωση με την γυναίκα να παθαίνει σοκ. Λίγο αργότερα και αφού το αυτοκίνητο πέρασε από το σπίτι της η γυναίκα του Λουίς Κάρλος ζήτησε να τους δείξει τα χαρτιά άδειας παραμονής της στην Κύπρο και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της αφέθηκε ελεύθερη.
 
Το ζεύγος Κάρλος κατήγγειλε το περιστατικό στην πρεσβεία της Βραζιλίας και ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τη διοίκηση της Δόξας να αποχωρήσει από την ομάδα και την Κύπρο, αφού η σύζυγός του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.